Julledig nu❄

Hej!
Hur mår ni?
Här är det riktigt bra, det är fredag och det är inte bara därför utan idag har jag haft min examination i Svenska 3 och det gick bra. Men jag var riktigt nervös faktiskt med tanke på att jag fick jobba mer med uppsatsen som inte var klar första gången. I november. Men två veckor till och jag fick E (godkänt) Känns så skönt och jag är så glad att jag kämpade och inte gav upp. Nu ikväll är jag så glad att jag är så envis som jag är. Och min nästa kurs kommer bli Engelska 5 och den tidigaste datumet att börja är 3 Januari så nu är jag julledig och det känns väldigt bra. Som jag ska njuta nu.😍
Men efter att examinationen gjorde jag mig redo att gå och gymma och jag tog även med mig lite böcker och lämnade tillbaka dem till biblioteket. Efter träningen gick jag och handlade lite innan jag gick hem och vet ni. Nu har även jag vitt på marken och jag hoppas snön ligger kvar.

Nu ikväll har jag städat och plockat lite medan sambon lagade middag, passade på att göra rent toaletten nu när tiden finns. Känns skönt att få plocka lite här hemma. Resten av kvällen blir lugn nu och jag ska bara ta det lugnt.
Vet att det var några som tänkte att jag kollade på många genre på filmer och det är sant det gör jag. Det ända filmerna jag inte kollar på är romantiska filmer. Det kollar jag minst på och inte alls så ofta. Men ja annars kan jag se på det mesta. Men favoriter är nog skräck och thrillers. Jag gillar spänning.
Innan jag avrundar inlägget så tänker jag dela med mig av mina två senaste videor på youtube.

En lite kortare vlogg
Min senaste video

Avrundar nu och önskar er en trevlig helg. Är som sagt så glad och stolt över mig själv. Men nu är jag julledig fram till 3 Januari då är tanken att det blir Engelska 5 (gymnasie)
Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Julledig nu❄

  • Min plan är nu att få en gymnasie examen och sedan gå yrkeshögskola för att gå utbildning medicinsk sekreterare
   Jag har aldrig riktigt fastnat för romantiska filmer

   Gilla

 1. Stort grattis till ditt godkända betyg. Visst blir man stolt och glad att man inte gav upp. Även när det är tungt. Välförtjänt ledighet ju! Skönt att det ha det städat och iordninggjort. Jag är precis tvärtom, älskar romantiska filmer. Mannen föredrar action, haha. Vi är olika.

  Gillad av 1 person

 2. Skönt att du har julledigt nu. Själv mår jag bra och kan knappt fatta att det är december. Härligt att du ska fortsätta plugga. Engelska är däremot ett ämne jag inte alls gillar.

  Gilla

 3. Så skönt att du fick godkänt av allt jobb du lagt ned på studierna 👏🏻. Gött att träna lite. Mm fint med snö ❄️.
  Vad bra att du städa lite & han gjorde mat. Mysigt att se film. Jag är lite blandad. Beror på vad jag har lust att se på 😊

  Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s