Tog ledigt en dag

Hej!

Hur mår ni? Igår tog jag det ledigt från bloggen och sociala medier. Kände att jag behövde en dag där jag inte höll på med bloggen. Ända jag gjorde som har med sociala medier var att spela in en video till youtube. Resten av dagen tog jag det lugnt. Jag tog tag i något som jag har dragit på länge nämligen att raka benen. Nu har jag lena ben och det är en sådan härlig känsla.

Sedan på kvällen så kollade jag på serie som jag älskar att göra. Kollade klart på säsong 2 av castle Rock på HBO och jag måste säga att det var en riktigt bra säsong. Någon som vet om det blir en säsong 3? Så igår blev en dag då jag tog tag i saker som jag har dragit på som att raka benen. Men nu är det en sån härlig känsla. Och det känns så himla värt att köra med en epilator trots att det känns. Men det blir så himla lent, 😍Love it.

En kväll med serie igår
Idag har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på podd. Min godman tipsade mig tidigare om rättegångspodden och idag lyssnade jag klart på säsong1 En riktigt bra podd. Hoppas ni har haft en bra helg. Jag är glad att jag tog tag i att raka mina ben, det är gärna något jag skjuter på trots att det känns så skönt efteråt.

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Tog ledigt en dag

  • Jag älskar också serier, jag är en serie nörd haha jag tycker du ska ge serien en chans när du är klar med någon av dina serier. Har du sett serien manifest?

   Gilla

  • Det står att man inte behöver raka på 4-5 veckor vilket stämmer beroende på hur mycket du vill att det växer ut innan. Men det går 1 månad innan jag börjar fundera på att raka mig😊👌

   Gilla

 1. Jag har också haft paus, några dagar. Så skönt. Ännu bättre när man kan göra som du valt, att bara ta det lugnt. Jag fixade mina ben ikväll och satan i gatan så skönt det är.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s