Personer som lägger väskan på sätet i kollektivtrafiken är något som…

Hej!

Hur mår ni? Igår tog jag en liten break från bloggen. Istället så läste jag mer eller mindre hela dagen. Jag har bestämt att innan februari är slut så ska jag vara klar med första delen i ”de utvalda” och jag tror det kommer ske för igår hade jag den diciplinen att läsa en bit av boken så nu är jag inne på sista delen. ca 110 sidor kvar av boken. Men jag tänker också att vi ska fortsätta i utmaningen så nu kör vi:

22 februari: Personer som lägger väskan på sätet i kollektivtrafiken är något som… jag inte brukar se hända så ofta men om. Så brukar jag tänka att jag hoppas personen får väskan tillbaka.

23 februari: Jag handlar gärna souvenirer under mina resor? Nja jag gjorde det nog mer förr när jag var liten men sist jag reste handlade jag kläder i London så det var väl det.

24 februari: Jag anser att sportlovet är… väldigt skönt att ha när man gick i skolan nu tycker jag inget speciellt om det då jag inte tänker på det. Synd att det inte är lika mycket snö i år för barnen.

25 februari: Semmeldagen idag, blir det en semla till dig? Nej i år blev det ingen semla och om jag minns rätt blev det ingen semla förra året. Tycker det är helt okej att äta det men inget måste.

Så nu har vi uppdaterat utmaningen. Vill du vara med tryck då på https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ för att se alla utmaningar.

Nu ska jag sätta mig ikväll och försöka ha den diciplinen så att jag blir klar med boken har haft den här nu ett tag så det är dags att läsa ut den. Handlar bara om att ta mig tiden att läsa för när jag väl gör det, älskar jag att sitta med en bok. 😍

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Personer som lägger väskan på sätet i kollektivtrafiken är något som…

 1. Visst är det härligt att läsa. Har inte kunnat läsa den sista månaden men jag kommer snart in i det igen, hoppas jag.
  Idag blev det semlor här hemma, uppskattades väldigt mkt av familjen. Själv är jag lite som dig, okej att äta men inget måste.

  Gilla

 2. Skulle också vilja ha lite bättre disciplin när det gäller att läsa, det är så lätt att fasta med skärm istället. Dock har jag blivit väldigt bra på att lyssna på ljudbok, gärna när jag gör saker hemma, är ute och går eller sitter i bilen. Perfekt!

  Gilla

 3. Jag lägger väskan bredvid mig på bussen men jag tar bort den när folk kommer om dom vill sitta så ska dom få det .

  Kul att handla saker från landet man åker till 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s