Igår vågade man sig ut.

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra jag kom nyss hem från pappa då han fyller år idag åkte dit vid halv 10 och när jag kom så åt de fortfarande frukost så pappa frågade om jag ville ha, då han vet att jag är dålig på att äta frukost. Så blev kaffe och två smörgåsar. Sedan satt vi ute på deras altan och pratade en stund. Nyss hemkommen och måste säga att jag trots var lite orolig så är jag nu glad att jag ändå tog mig dit. Då vi inte har så bra kontakt.

Igår så vågade jag mig även ut trots hela hysterin kring corona. Medierna skriver att det är tomt i varenda hylla men när jag kom till ica så var det inte så tomt som medierna har skrivit ja det är tomt i vissa fack i hyllorna men inte som medierna skriver. Man blir ju rädd med tanke på hur de skriver i medierna. Och jag kan någonstans tycka att det är lite överdrivet. Man blir ju nojig för man känner efter och tror att man har ont i halsen. Igår när jag kom hem från Ica så gick jag och ”tyckte” att jag hade ont i halsen. Trots att jag inte har det. Så denna hysteri och panik skapar hos mig och många andra med psykisk ohälsa ångest, oro och panik. Jag längtar tills detta har lagt sig. Nu innan jag avslutar.

Min senaste video hjälp mig gärna att växa på youtube genom att dela vidare mina videor och kanal så fler hittar den så att jag och vi växer. Det skulle betyda så mycket.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Igår vågade man sig ut.

 1. Så fint att du kunde åka till din pappa och att det gick bra, det är ändå viktigt att försöka ha en någorlunda bra kontakt med sina föräldrar. Jag är inte så orolig för själva viruset som för de konsekvenser hysterin leder till….

  Gilla

 2. Media är farligare än vad viruset är. Helt galet att dom får hålla på. Flertalet av de sjuka kommer inte dö, inte ens bli särskilt sjuka. Vad bra att du åkte till din pappa, även om ni inte har bra kontakt. Kanske kan ändras på det?

  Gilla

 3. Vad skönt att du besökte din pappa tros att ni inte har den bästa kontakten. Jag var i väg i går med min granne för att handla men nästan allt var utplockat på hyllorna. Så här stämmer det verkligen med att människor hamstrar

  Gilla

 4. Vad fint att du åkte till din pappa för att gratulera honom på hans dag! Och frukost är ju verkligen underskattat att bli bjuden på – jag skulle gärna ha fler frukostdater 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s