Onsdag-hämtat ut paket

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag började min morgon vid 12 idag med att läsa i sängen ett tag. Kände att jag ville mysa i sängen och bara vara. Innan jag la mig igår så läste jag lite med. Runt 13 gick jag upp och tog en dusch. Det var skönt,kände mig lite mer vaken och pigg sedan. När jag var klar så började jag laga mat, blev tortellini enkelt och gott. Medan det kokade upp så torkade jag håret.

Efter maten gick jag för att hämta ut paketen bara för att inse sedan att jag hade glömt mitt leg hemma så var bara att gå hem igen för att hämta plånboken så jag kunde få ut pakten. Så det blev en liten promenad. Nu har jag varit hemma ett tag både hunnit spela in en video där jag visar upp alla böcker jag har fått samt fått i mig lite kaffe. Vilket var gott när man har varit produktiv.

Marked, betrayed,syndaren och minnet av vatten är de nya böckerna. Jag har sedan en dubblett av untamed då jag inte trodde att jag hade den. Så det är de nya böckerna dom andra har jag haft ett tag. Nu undrar jag vad jag ska göra med dubbletten någon som har något tips? Men jag är nöjd med min dag so far ska försöka läsa lite mer nu ikväll. Igår låg jag och kollade på tunnelbanan. Nästan kollat klart på säsong 2 nu.

Kram/Amanda

2 reaktioner på ”Onsdag-hämtat ut paket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s