En lugn och varm söndag

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, har haft en lugn söndag då jag bara har gjort det viktigast som disken och nyss varit ut med lite sopor. Annars har jag suttit ute tidigare på eftermiddagen och läst i en 1h. Var väldigt skönt ute kan jag säga. Fläktade skönt och var varken för kallt eller varmt. Så skönt att sitta ute och njuta av sommaren, jag njuter verkligen så mycket nu när man vet att hösten närmar sig. Kan vi inte ha såna här dagar med sol varje dag.?

Här är en bild på gårdagens middag. Blev hamburgare med sallad och dagens middag vet jag inte riktigt än vad det blir. Har lite mos kvar så ska försöka äta upp den idag och kanske steka något till. Så det får bli en lite enkel middag idag. Ska försöka hoppa in i duschen senare och raka mina ben. Har redan rakat bort det värsta men laddar epilatorn just nu så tänkte fortsätta lite senare innan jag tar mig en dusch. Så idag har varit en riktig ME dag. Såna dagar behöver man. Jag la ut tidigare en ny video idag tänker att jag länkar den här nere👇

Ni får gärna dela vidare till andra så fler hittar min kanal det vore så snällt och jag skulle uppskatta det så mycket. Känner mig så nöjd med min dag annars har läst och jag älskar att läsa men jag skjuter gärna på saker och jag är jättedålig på att ta mig tiden till sånt jag tycker om. Som tex läsning. Känner att jag vill bli bättre på det för jag mår så bra av det. Får försöka ta mig tiden mer och inte bara sitta vid datorn och slösurfa som det lätt blir. Då är det bättre att läsa en bok.

Innan jag avslutar vad tycker ni om designen på bloggen. Ändrade den tidigare idag och själv tycker jag att detta känns mer som mig. Ändå cleant men med lite färg. Kram/Amanda

10 reaktioner på ”En lugn och varm söndag

 1. Låter som en härlig söndag 😊 Vi ska med äta hamburgare idag kycklingburgare. Mannen tog barnen och bada och jag har vilat i denna värme. Du får ha en fortsatt bra söndag

  Gilla

 2. Det är verkligen skönt nu i värmen, i går var de väldigt varmt här. Burgare är ju så gott, som tur är så är min pojkvän kock och gör väldigt goda burgare 😍 den boken ser spännande ut 🙂

  Gilla

 3. Låter som en bra dag.
  Gött att sitta ute och läsa, ja nu får man verkligen ta vara på värmen så vi spenderade några timmar på stranden.
  Nu blev jag sugen på hamburgare också så får ta och grilla i veckan.
  Hoppas du får en mysig kväll kram

  Gilla

 4. Man får passa på att njuta då vädret tillåter. Jag jobbade i söndags och även då passade vi på att sitta ute så mycket det bara går. Blev både lunch och middag ute för de som bor där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s