Tack wordpress

Hej! Hur mår ni?

Här har det varit rätt lugnt sen sist, somnat på soffan och sen legat och lyssnat på spöktimmen. Jag älskar den podden. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ätit mat. Och så har jag funderat fram och tillbaka lite hur jag ska göra med denna blogg. Jag trivs verkligen här. Men jag kommer nog börja använda den bloggen jag har på nouw igen tills vidare tills jag har råd att köpa premium paket. Men nu har jag testat en ny portal ett tag och jag kan säga att wordpress är en portal jag vill använda i framtiden. Men just nu så har jag inte råd att komma åt alla funktioner, och jag vill även kunna tjäna pengar på min blogg. Och det kan jag tyvärr inte göra på wordpress om jag inte har premium. Nu menar jag inte att pengarna är viktigast. Absolut inte men det hårda arbetet jag gör och att jag vill bli influencer så så vore det skönt att få något tillbaka. Även om det bara är lite. Men jag hoppas ni förstår jag bloggar inte för pengarna skull. Men jag känner att just nu går inte min ekonomi ihop med vad premiumpaketet kostar. Visst jag har råd att köpa det men då har jag sen inte råd att åka till skolan. Och jag anser att skolan är viktigare i det här läget. Men jag kan och kommer använda mig av wordpress i framtiden men just nu i mitt liv känns det inte rätt. Men jag kommer tillbaka men just nu är nouw billigast för mig. Och sen finns det funktioner på nouw som jag faktiskt gillar.

Jag vet att jag har hoppat fram och tillbaka mycket den senaste tiden och jag ber om ursäkt för det. Men jag har iaf hittat en annan bloggportal som jag är nöjd med förutom nouw. När dom inte krånglar. https://nouw.com/amandizan/musik-jag-lyssnade-pa-som-ung-36131456

Ni kan välja att antingen kommentera detta eller det jag har skrivit på nouw

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Tack wordpress

 1. förstår vad du menar hade också wordpress förut ,men det passa mig inte als i nu läget heller när man behöver betala för premium för att ha ala funktioner som man vill ha, för mig handla det om obegransad media uppladning 🙂 kram 💕

  Gilla

 2. Som Madeleine säger är WordPress.org mycket bättre än .com & där behöver man bara köpa webbhotell + domän så är en mindre kostnad (jag betalade runt 200kr) för ett helt år & sen kan man använda sig av ex interlaced för samarbeten❤️ Håller för övrigt med dig om att WordPress är superbra men förstår om du väljer att flytta tillbaka till Nouw 🤗 Ha en fortsatt fin vecka nu vännen 😃

  Gilla

 3. Väldigt spännande det här med annan portal men vågar inte byta. Älskar nouw men inte hur det strular. 🤔🙂

  Gilla

 4. Tjäna pengar på din blogg kan du du göra genom olika samarbeten utan att ha premium. Det är inte många som ha rWP som kör på preminum. Fast jag gör det för min blogg blev för tung. WP är klart bästa portalen måste jag säga

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s