Tisdag

Hej! Hur mår ni?

Här är det bra, jag är lite trött men tror det är för att jag har varit till min psykolog idag. Jag berättade om hur det gick igår hos farmor och att det gick bra. Att jag är glad att jag lyssnade på min psykolog att om jag vill jag ha en förändring så måste jag själv se till att det händer. Jag är ju inte 4 längre så nu förväntas det ju mer av mig eftersom jag är äldre. Vi pratade om katastroftankar idag eftersom jag vill ha tips på hur jag ska hantera dom och så att dom inte tar över. Tex som häromdagen när jag gjorde gryta för första gången så hade jag mina hjärnspöken som sa att det inte skulle bli bra och att det skulle bli torrt och att jag skulle misslyckas. Men som jag skrev så blev det ju bra för att vara första gången. Så jag fick en hemuppgift jag ska göra till nästa gång vi ses. Jag tycker verkligen hon har hjälpt mig. Jag har inte alls lika mycket ångest som när jag började. Sen kommer jag säkert ha bättre och sämre dagar men det har vi alla.

När jag kom hem från köping så frös jag, det känns inte alls som sommar ute, dock så regnar det inte idag vilket jag är glad för. Käkade en snabb frukost innan jag åkte till köping och när jag kom hem nu så blev det kaffe för att värma mig. Och medans kaffet kokade så tog jag hand om disken så den blev också gjord. Sen har jag även frågat runt lite i olika facebookgrupper vilka skolor som är bra i Västerås och har bra svenska kurser då jag snart är klar med min mattekurs så är det dags att kolla på svenska grundkurser nu. Har även jobbat lite med bloggen. Har länkat denna blogg i adraction så väntar nu bara på godkännande så kan jag börja tipsa om saker här med. Jag har helt klart fått lite gjort och börjat tänka och kolla runt på skolor vilket känns bra. Nu ska jag vila en stund känner mig rätt trött nu. Men tycker jag får vila en stund har ju liksom gjort lite grejer under dagen.

Hur har eran dag varit?
Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Tisdag

 1. Härligt att du va hos psykologen! Man blir extra trött då!! Brukar vara helt paff haha 🤣❤️

  Är också rätt trött idag men beror nog på vädret ❤

  Gilla

 2. HELT FÖRSTÅELIGT att du blir trött efter att du har varit hos din psykolog. Det betyder ju att ni har avhandlat viktiga grejer! Jag frös imorse när jag klev upp och alla fönster hade varit uppe under natten, men jag tyckte nog allt att det var lite mysigt 🖤

  Gilla

 3. Vad roligt att du kikar på andra skolor och kurser =) Min dag har vart lugn… Vart iväg på vårdcentralen, handlat lite och hämtat ut ett paket.. Annars bara suttit i soffan!

  Gilla

 4. Det är verkligen ingen sommarvärme nu, känns mer som slutet av sommaren. Vad roligt att läsa att din psykolog är så bra och hjälper dig väldigt mycket. Kul att mattekursen snart ä r klar, så duktig du är 🙂

  Gilla

 5. Skönt att det kändes bra hos psykologen och att du kommer vidare. Förstår att du blir trött egtef det besöket ❤ själv har jag städat i förråd och garderober i dag 😀

  Gilla

 6. Vad skönt att det går så bra hos psykologen och att du känner att hon verkligen har hjälpt dig. Skönt att ha fått så mycket gjort. Jag är faktiskt helt slut nu så jag ska gå och lägga mig och sova. Det ser jag fram emot att få ladda batterierna. Är bokstavligen som en trasa.

  Gilla

 7. vilken bra hemläxa! Bara öva och öva. Även om de är små steg framåt så kommer du framåt iallafall! kramis

  Gilla

 8. Skönt att få gå dit och prata lite faktiskt men man blir helt slut efteråt alltså! Jag är också väldigt trött idag, ser fram emot att få sova haha 🙂

  Gilla

 9. Vad spännande med nya kurser mm! Så kul! Ja, är det någon gång som man är trött så är det efter dem möterna, man har liksom öppnat upp allt. Kram vännen!

  Gilla

 10. Skönt att du känner att det hjälper så mycket med psykologsamtalen! Här är det inget sommarväder heller, idag har det faktiskt varit riktigt kallt! Känns mer som höstlov än sommarlov 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s