Lite mer energi.

Hej! Hur mår ni?

Här har jag nyligen ätit mat, idag blev det väldigt svår mat. Eller inte korv och makaroner. Ja jag vet kanske inte världens glamorösaste maträtt. Men idag var det riktigt gott. Hade tänkt äta korv med bröd. Men sen blev jag ju sugen på pasta med ketchup på. Jag är ju den typen som inte kan laga mat efter matsedel utan lagar mat på de jag blir sugen på. Och jag tycker det är så häftigt att jag både i lördags och i fredag + idag att jag har lagat mat. Jag har sällan känt både ork och lust till att laga mat så ja det har oftast blivit något från Ica eller mackor. Men nu när jag har suttit ner foten så kanske jag har mer ork. Att jag nu kan släppa vissa saker och fokusera mer på mig. Tidigare ikväll tog jag även hand om min lilla disk som jag hade, så jag tror verkligen det här samtalet med farmor har gjort så jag har mer energi till att göra saker även om det är så lätt om att koka korv och makaroner. 😉

Tänk att en sån enkel maträtt kan vara så gott ibland.

Men självklart tog jag mig en tupplur på soffan en stund sen ändå. Det var väldigt skönt och något jag tror jag behövde för att tankarna gick ju runt på mig. Så efter att ha svarat på alla era kommentarer så satte jag på ett avsnitt av spöktimmen och somnade en stund. Men som det känns nu så känns det som att jag har gjort en förbättring till det goda, Som min psykolog sa. Jag är inte 4 längre som jag vill ha en förändring måste jag själv ta tag i det och prata med farmor. Nu när jag har blivit äldre kan man kräva det av mig. För en 4 åring kan man inte förvänta sig att jag ska ta upp saker som en 24 åring.. Jag vet inte om ni förstår men jag är ju inte barn längre som sagt och vill jag ha en förbättring måste jag ju själv se till att det händer. Annars händer ingenting, vilket är sant. Så det känns som jag har vuxit lite idag.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Lite mer energi.

 1. Skönt att samtalet med farmor har haft effekt på dig och din energi också…att du får vara vuxen. sen är ju makaroner, korv och ketchup ibland bara så himmelskt gott…

  Gilla

 2. usch ja har oxå väldigt dålig på att laga sånt ja har bestämt vill alltid laga det ja är sugen på 😀
  tycker det är så tråkigt att veta vad man ska göra var dag till middag

  Gilla

 3. Jag är lite lika Dan. Vi brukar kunna skriva vecko matsedel men jag kan absolut inte ta den i turordning utan blandar 😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s