Läsar kväll

Hej!

Hoppas er kväll har varit bra, jag har inte gjort så mycket sedan jag har kommit hem från Västerås. Lagat mat, svara på kommentarer och lite bloggjobb. Nu på kvällen har jag även suttit med en bok och läst 2 kapitell. Fick sådan sug efter att jag hade handlat böcker så nu har jag läst lite. Så mysigt. Känner mig rätt trött så en bok passade bra.

Har läst 2 kapitel ur denna bok. Har inte läst något i den förens ikväll så det blev 2 kapitel. Jag inser verkligen hur mysigt det är att sitta med en fysisk bok och bara glömma allt som handlar om sociala medier, och vara i en annan värld när man läser en fysisk bok. Sån härlig känsla är lite som att få timeout. Så det är vad jag har gjort ikväll och jag hoppas verkligen att detta suget håller i sig nu så det blir böcker lästa.

Nu ska jag sätta mig och kommentera lite bloggar innan det blir sängen för mig. Längtar till jag får lägga mig det ska bli så skönt. Att shoppa tar verkligen energi av mig. Föredrar onlineshopping 😁 Imorgon kommer det även upp en ny video under dagen på youtube. Vill ni se vad för böcker jag handlade idag så missa inte det.

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Läsar kväll

  1. Jag har inte läst böcker på platta eller mobil. Föredrar den där känslan av att hålla en fysisk bok i handen. Den där ser lovande ut tycker jag. Föredrar också att shoppa online. Tycker att allt ser så tråkigt och oformligt ut i butikerna.

    Gillad av 1 person

  2. Ja, visst är böcker underbara! Det är så fantastiskt trevligt att få komma undan vardagens stress. Böcker är en underbar uppfinning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s