Nu är vabruari här, känner du oro för att bli sjuk?

Hej!

Hoppas allt är bra med er jag har ju varit med i madeleines bloggutmaning några gånger och jag tänkte även hoppa på nu i Februari för jag tycker dessa bloggutmaningar är så roliga. Vill ni vara med så tryck på länken- https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/

Och dagens fråga är : Nu är Vabruari här, känner du oro för att bli sjuk? Nej det är jag inte. Jag bor själv och har inga barn så är inte orolig över att bli sjuk nu.

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: