Svarat på kommentarer

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag har precis tagit mig igenom några kommentarer och svarat på. Känns skönt med lite bloggjobb så här på måndagen. Och få undan lite jobb med bloggen som har hängt lite. Så nu har jag bara gårdagsens inlägg kvar vilket känns skönt för nu känns det inte som jag ligger efter.

Vad som sker idag vet jag inte ska nog sätta mig och läsa lite i boken de utvalda ”tankeläsaren” känner ett sug över att få vända lite blad i en fysisk bok. Så det blir dagen och så fortsätta jobba med bloggen och svara på kommentarer tänkte jag.

Jag har tänkt att jag ska försöka läsa ut den innan sommaren då jag har andra böcker som jag verkligen vill läsa. Så ja sedan handlar det om att verkligen ta den tiden att sätta sig och läsa för när jag väl gör det så älskar jag den känslan av att sitta med en bok. Fler som tycker så eller är jag ensam om det?

Glöm inte att kolla in min senaste video och hjälp mig sprida min kanal på youtube. Fun fact: Min kanal har nu 1059 visningar på youtube. Jag har fortfarande en liten kanal och vill bli större men jag har för någon vecka sedan nåt 1 mållinje nämligen 1000 visningar! Fortsätt se mina videos Tack för att ni gillar det jag gör❤😍

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Svarat på kommentarer

 1. Jag gillar verkligen att läsa, men tyvärr tar jag mig aldrig tiden på dagen att göra det. Försöker läsa en stund innan jag somnar, men allt som oftast sitter jag för länge med skärm istället.. Fast jag har ju eg bestämt mig för att inte kolla på någon skärm i sovrummet.

  Gilla

 2. Jag älskar att läsa riktiga böcker och väntar nu på att 3 böcker ska komma ut i pocket. Dessutom så är jag så glad över att även Loui älskar att läsa riktiga böcker. Låter som att du har en härlig dag 🙂 jag är helt säker på att du hinner läsa klart den boken till sommaren 🙂

  Gilla

 3. Bloggjobb är ett bra ord när man kommenterar & läser bloggar 👍😀. Jag har lite svårt & veta när jag ska lyssna på ljudbok. När jag gör det. Är när jag åker tåg. Det är det ända 😕

  Gilla

 4. Jag har verkligen SÅ! SÅ! många kommentarer som ligger och väntar på svar. Roligt, men man får dåligt samvete när man ligger efter så jag är lite avundsjuk på dig som är klar!

  Gilla

 5. Men skönt med lugnare dagar. Hatar när man känner att man ligger efter så skönt att få det gjort ja.
  Åh jag känner att jag aldrig har tid att lösa nu för tiden 🙈 Men skönt om man tar sig tiden.

  Gilla

 6. Det är verkligen något speciellt med att läsa ur en vanlig psppers bok. I morgon tänkte jag sätta mig ner och läsa en bok i trädgården medan Wille är på förskolan. Vad roligt att du har klarat ett mål med din Youtube kanal

  Gilla

 7. Frågan är hur man ska hinna med alla dessa underbara kommentarer som strömmar in? 😲 Härligt att snart vara ikapp med det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s