Måndag idag, hur ser du på måndagar?

Hej och godkväll!

Det är dags att svara på Madeleines bloggutmaning igen denna måndag och dagens fråga lyder: Måndag idag,hur ser du på måndagar? Ja om man har följt min blogg ett tag så vet man att jag och måndagar inte riktigt går ihop. Jag tycker det oftast känns lång och tråkigt men bara man får dagen gjord så blir jag alltid lite lättad.

Vill du också vara med? https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ tryck på länken för att komma till alla utmaningar.

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

7 reaktioner till “Måndag idag, hur ser du på måndagar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: