Skulle du vilja träffa mig?

Hej!

Hoppas det är bra med er? Med mig är det helt okej. Jag bloggade inte igår gjorde en hel del annat igår, både städning, handling och apoteket. Kände mig riktigt produktiv och sedan kom min pojkvän på kvällen. Nu har vi nyligen ätit innan han åkte, varit mysigt att umgås med honom.

Men vi ska diskutera något tänkte jag. Något jag har gått och tänkt på ett tag. Jag känner mig ensam. Jag önskar jag hade vänner som ville umgås mer. Jag vet att jag är blyg och kanske inte har dessa sociala kunskaperna som man lär sig som barn. Men jag försöker lära mig men det känns som något motarbetar mig. Jag försöker, eller jag kanske inte försöker tillräckligt. Varför känns det som ingen vill umgås med mig eller är jag för på? Verkar som folk har lätt att få vänner fast det kanske är för att dom har lärt sig dom sociala koderna som liten hur man ska göra. Förmodligen är det min ångest som säger att ingen vill umgås med mig. Jag önskar jag hade den här vännen som fanns där för en, som vill hitta på saker.

Jag vill inte ha jättemånga vänner men även jag som introvert vill inte ha för mycket ensamhet. Det finns några av er som läser min blogg och kommenterar den dagligen som jag önskar att jag kunde få träffa och inte bara umgås via internet. Jag vill vara er vän utanför bloggen med. Jag tycker det känns som folk hellre umgås bara på internet än att ses i verkligheten. Nu förstår jag ju att vi alla har saker om dagarna, jobb, skola osv men ja. Det känns som jag har för mycket ensamhet och jag försöker öppna mina sociala sidor trots att jag är blyg och rädd för att göra bort mig och vara allmänt konstig. Jag försöker men det känns som ingen vill. Jag vet att jag är annorlunda och att jag har en rullstol men tro mig jag är inte konstig. Jag vet egentligen inte vad jag vill komma med detta inlägg men det känns som något motarbetar mig som att något vill att jag ska va ensam och inte ha vänner (min ångest).

Det borde finnas appar för oss som inte vill dejta men dejta så man får vänner. 😂 Så min fråga är skulle du vilja träffa mig och lära känna mig utanför bloggen om du fick chansen och jag frågade om du ville bli min vän? Skulle du våga träffas för en kaffe. Vart är dessa människor som säger ja till att träffas och ta en kaffe, som är framåt och på. En sådan vän skulle jag behöva. Känner du dig träffad hör av dig. Jag vet att vänskap går från båda hållen och att vi alla har saker om dagarna.

Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Skulle du vilja träffa mig?

 1. Hade jag bott i samma stad hade jag kunna fika med dig det skulle jag göra mer än gärna =) hoppas du hittar folk som du kan fika med =)

  Gillad av 1 person

 2. Detta är så komiskt. Jag satt på hab här i Västerås idag & sa att jag skulle vilja träffa andra i samma situation som mig 🙂.
  Så jag tjötar gärna med dig via Messenger. Så tar vi där ifrån. Låter det bra? 🙂
  Kram❣️

  Gillad av 1 person

  • Jag vill verkligen träffa dig med och jag skulle gärna komma till Dalarna någon gång så kan du visa mig runt😊
   Känns skönt att höra att du vill träffa mig då mina hjärnspöken bråkar med mig

   Gilla

 3. Åh, klart att det inte är dig det beror på. Det är svårt det där med att knyta nya kontakter och hade jag bott närmre hade jag väldigt gärna tagit en fika med dig. Men kan tipsa om appen GoFrendly, där kan du hitta vänner i närheten. Kram!

  Gillad av 1 person

 4. Jag hade mer än gärna träffat dig och det har jag nog skrivit förut till dig 🙂 jag bor ju dock i Norrköping. Du vet att det finns en app som heter gofrendly som man kan hitta tjejkompisar? 🙂 grattis till pojkvännen 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Tycker att det är svårare att hitta nya vänner när man är äldre. Eller så är det så det är numera med alla sociala medier osv. Vi tittar mer på våra mobiltelefoner än visar intresse för människorna runt oss. Jag märker på min dotter att de inte umgås fysiskt lika mycket längre (tyvärr!), men sedan kan hon ligga här hemma och ”snacka” med alla på mobilen. Trist tycker jag.

  Gillad av 1 person

  • Ja det är nog en blandning av båda men sociala medier har nog en påverkan tycker också att det är Synd att vi inte umgås och pratar med varann lika mycket😊

   Gilla

 6. Jag förstår verkligen dina känslor. Har känt precis likadant i perioder i mitt liv! Hade vi bott i samma stad hade jag mer än gärna träffat dig över en kaffe eller fika 🙂 På tal om appar så finns det sådana appar just för att hitta tjejkompisar – GoFriendly. Jag har träffat flera av de vänner jag umgås med allra mest via den appen!

  Gillad av 1 person

 7. Tror många hade träffat dig om de bott i närheten, nog fler än du som undrar samma. Jag har i princip inga vänner, en riktig och några bekanta men träffar gärna nya 🙂❤️

  Gillad av 1 person

 8. Men va roligt att du fått pojkvän 🙂 om du vill o han vill så får du gärna visa bild på han el ni tillsammans 🙂 hade tagit fika me dej om vi bott i samma stad. Har oxå få vänner och det e svårt med människor i överlag .

  Gillad av 1 person

 9. Åh. Jag önskar verkligen att jag hade mer tid – men tror att jag kommer att få det framöver! Då får vi se till att ta en fika! Vi har ju pratat om det förr. Det finns dessutom en app för de som vill träffa vänner, nu kommer jag inte ihåg vad den heter men kika lite bland apparna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s