Friskluft

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra men är helt slut och trött. Blev ridning idag igen vilket var kul och vi red ut idag igen, medan vi red ut så började det snöa men det är tyvärr inte kvar. Det var kul och det är mysigt att rida ute när det snöar.

Sedan vid halv 12 så steg jag av, det visade sig sedan att sjuktransporten som jag hade bokat trodde jag skulle åka till köping ridklubb, men jag visade vart chaffören skulle lämna av mig när jag åkte till ridhuset. Men sedan när jag skulle hem så hade det ju blivit fel. Satt i telefonkö men jag rullade hem. Orkade inte vänta på att komma fram. Det tog tid, men jag satte ljudbok i öronen och lyssnade på den tills jag kom hem. Då var jag både trött och hungrig. Åt lite innan jag la mig och sov någon timme. Så idag har man fått friskluft. På den fronten känner jag mig duktig men rulla hem själv gör jag helst inte om ofta.

Denna häst som jag tog kort på rider jag på. Riktig fin och snäll häst.😍

Nu resten av dagen kommer jag inte göra mycket. Känner mig helt slut fortfarande. Ridningen blev jag ju inte slut av men att rulla hem. Synd att det ska bli sånt krångel. Jag tappar ju energi av det. Och man får ju inget förtroende heller för dem. Så nu blir det en lugn kväll. Har man rullat hem då får man lata sig. Det tog ca 1h att komma hem. Jag har iaf svarat på era kommentarer från igår. Nu får vi se vad jag hittar på.

Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Friskluft

  1. Så härligt och rida ute när det snöar. Men fy vad tråkigt att det hade blivit så fel med sjuktransporten. Jag kan tänka mig att du är trött efter att ha rullat hem. Hoppas att du inte får träningsvärk i armarna i morgon 🙈😛

    Gillad av 1 person

  2. Härligt att rida men trist när transporterna inte fungerar. Hur är det har du elektrisk rullstol eller måste du själv rulla fram? Verkar tungt och i så fall måste du vara grymt stark i armarna. Klart du får lata dig efter en sådan tur.

    Gillad av 1 person

  3. Vad mysigt och häftigt att rida ute när det snöar. Jag drömde om att rida när jag var liten men jag är superallergisk mot hästar. 😥😮 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s