Vilken är den senaste boken du läste?

Hej och godkväll!

Hoppas ni har det bra ikväll, jag har precis ätit mat och det blev fiskpanetter med mos till. Nu har jag en potatispressare men jag vill ha en elvisp så tips på bra elvispar vore underbart.

Riktigt gott blev det men hade blivit ännu godare mos med en elvisp. Nu tänkte jag dels dela med mig av min senaste video som ligger ute och även svara på dagens utmaning av madeleine https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/

Vi börjar med utmaningen som är; Vilken är den senaste boken du läste? Det är del 1 i serien de utvalda. Har kommit liten bit in i boken och ljudbok så lyssnar jag på staden av Camilla sten. Den lyssnade jag på när jag rullade hem tidigare.

Nu till min senaste video. Jag fick lite ork till att göra en video tidigare ikväll och det är verkligen kul. Har även fixat lite i köket men blir en lugn kväll. Har du några förslag på videos du skulle vilja se så skriv det i kommentarerna.

Ni får gärna dela mina videos om ni tror att någon skulle gilla dem.

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Vilken är den senaste boken du läste?

  1. Vad smaskig denna mat såg ut. Jag gillar verkligen fisk. Herregud jag är så dålig på att läsa böcker. Senast var nog böckerna, fifty shades of Grey. Dom har jag läst alla. 😄🙈

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s