Lugn men produktiv.

Hej!

Hoppas er fredag har varit bra? Min har varit rätt lugn men ändå fått det viktigaste gjort. Tog ut en del sopor och sopsorterade det sedan var jag till Ica och handlade lite gott. Nu har jag nyligen ätit. Det blev ostschnitzel med potatis och vitlökssås.

Och lite grönsaker till. Efter det tog jag mig en varm dusch som jag inte orkade ta igår. Var helt slut så duschen fick vänta till idag. Riktigt skön känsla att vara nyduschad. Mitt hår såg ut som smör tidigare 😂

Nu till https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ bloggutmaning dagens fråga lyder: Det här stressar mig: Det är en ganska lätt fråga samtidigt som den är svår. Jag blir stressad om jag tex får hjälp med att rensa (Dom gör det av kärlek vet jag) Men jag blir alltid lite stressad av att folk ska rensa åt mig. Om jag inte förberedd på det. Ibland om någon frågar om vi ska åka och shoppa och jag är inte förberedd på det, så då kan människor stressa mig. Om jag har för mycket saker på gång blir jag med stressad.

Detta är väl lite av vad som stressar mig, finns säkert en hel del mer men just det här med människor har med att jag är introvert. Jag är gärna social men då vill jag helst att man helst ringer och frågar en dag i förväg eller så.

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Lugn men produktiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s