Vad vill du se för video?

Hej!

Hoppas er lördag har börjat bra och har en fin helg. Med mig är det bra, ska snart göra lite kaffe hade jag tänkt men först blir det ett blogg inlägg. Tänkte nämligen låta er rösta fram vad för video ni vill se härnäst på youtube. Vill ni se:

  • 5 eller 10 onödiga köp jag har köpt. Badrummet
  • Testar video och vad ska jag testa isf?
  • Frågestund

Vilken av dessa 3 vill ni att jag ska göra? Berätta gärna det och har ni något förslag på någon video får ni gärna berätta det. Här är mina 3 senaste videos👇

Har ni inte sett någon av dessa så gör gärna det och hjälp mig sprida min kanal så fler hittar den skulle göra mig så glad.

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

13 reaktioner till “Vad vill du se för video?

  1. Så flitigt att göra videos. Har du någon speciell utrustning för det eller kör du med kameran i telefonen?
    Jag avskyr att höra mig själv prata så jag är inte så glad för att spela in videos.
    Fler boktips vill jag se!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: