Lördag och länkregn

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra jag har precis ätit middag. Idag blev det en vanlig hederlig korvstroganoff med ris. Blev sugen på det tidigare under dagen så blev det nu till middag. Tack till alla er som kommenterade vad för video ni ville se. Det kommer en frågestund. Men den kommer nästa vecka, Ställ gärna frågor till frågestunden.

Aldrig fel med korvstroganoff😍 Nu till dagens länkregn i social media support & share group (swedish)

Hanna skriver om https://hannafialotta.blogg.se/2020/february/onskefredag.html?fbclid=IwAR01xRQSoREYUqn3kX-ztpSflnkOJIOfV3UnpEhL2ogBOLlzlhRrXSWhZG0#comment där man får önska ett inlägg om vad man vill läsa

Madeleine skriver om https://www.saramadeleine.se/2020/02/07/tre-muminmuggar-too-tiki-sas-djuret-sniff/?fbclid=IwAR09AFnvOgJRfVKYx5Nl9-uK00trHpeuZJElpqW9Rxik4BSMeEcKia_aR-c Muminmuggar som hon har shoppat

Erina skriver om https://nouw.com/erinafemitasy/osynligt-jobb-36918298?fbclid=IwAR2_udkRwkwGZby-Cz8FMQw-50H14BQBz419hZOJigRTwMbRw5Gj46BpPu4 osynligt jobb hon gör

Kolla in dessa 3 fina bloggare. Nu resten av kvällen blir lugn. Ska spela in en video som kommer imorgon och så blir det netflix och serie sen. Ha nu en fin lördag.

Kram/Amanda

33 reaktioner på ”Lördag och länkregn

  1. Ser jättegott ut med korv stroganoff & ris. Äter vi också ibland. Roligt med länkregn. Dock har jag aldrig varit med i ett sånt men man får veta vilka mer bloggar det finns & det är ju kul.

    Gillad av 1 person

  2. Korvstroganoff är verkligen aldrig fel.! 🙂 Det som är så gott, snabbt och enkelt att göra. Går alltid hem här hemma med barnen.

    Gillad av 1 person

  3. Mm, korvstroganoff och ris är ju så gott. Det lagade jag till våra boende tidigare i veckan och den blev så god. Jag glömde alldeles bort att skriva om bloggarna i länkregnet igår. Fick göra det idag istället….

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s