Ny video ute!

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, precis lagt ut en ny video på youtube var väldigt många som ville ha en frågestund så jag tänker att den videon kommer nästa vecka. Tänkte också att ni i det här inlägget kunde ställa frågor till frågestunden så kommer den upp nästa vecka. Ni kan antingen ställa dem i kommentarerna eller på messanger.

Annars så har jag jobbat med bloggen och svarat på en del kommentarer och nu tänkte jag ta det lite lugnt ett tag. Kan berätta att den videon som ligger ute nu spelade jag in med min nya kamera som jag har köpt. Så kolla gärna.

Det blev 5 eller 10 onödiga köp badrummet som jag la upp då några ville även se den. Men ställ gärna frågor till frågestunden som jag tänkte spela in nästa vecka. Och glöm inte att titta på denna video också. Den är faktiskt den första video som blev inspelad med kameran

Kram/Amanda

6 reaktioner på ”Ny video ute!

 1. Ja jag är likadan på dom fyra första 😊 ska jag noppa min bryn ber jag om hjälp och nagellack det va tiders tider jag hade det. Smink har jag men det är inte ofta det 😊

  Gilla

 2. Intressant video! Jag har också flera parfymer som jag gillat att köpa men som jag inte använder. Jag håller med om att ögonbrynen är lätt att man plockar för mycket av. Inte fint! Men jag kan inte leva utan min pincett 😊
  Fråga: Vilka tre saker (materiella ting) kan du inte leva utan? 😘

  Gilla

 3. Roligt att du gör videos. Inte sett den då jag inte vill väcka de som ligger bredvid. Men får göra det en annan dag. Hoppas din helg varit toppen. 🙂

  Gilla

 4. Jag mår bra här. Är Sköntrött. Så skönt att ligga i sängen.
  Du vill ha frågor till din frågestund.
  Hmm 🤔🙂…..Vad är det jobbigaste med att sitta i rullstol? Har du assistenter? Isf hur mycket?
  Ha en skön Start på veckan🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s