Svenska skidspelen idag, tittar du?

Hej och godkväll!

Hoppas er söndag har varit bra och lika lugn som min. Nu tänkte jag att jag skulle svara på https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ madeleine bloggutmaning för februari och gårdagens fråga är som rubriken säger Svenska skidspelen idag, tittar du? Svaret är nej jag tittade inte. Jag tycker skidor är tråkigt men däremot skidskytte kan jag titta på, det är kul.

Dagens fråga lyder: ICA har varit i blåsvädret gällande sitt nya koncept “Stammis”. Hur ser du på detta? Jag vet inte så mycket om detta, jag har sett att det har varit nyheter om Ica och just detta men jag har inte läst på något om detta. Så jag känner att jag tyvärr inte kan säga så mycket om det.

Nu som sagt ska jag nog ta mig lite glass. Jag brukar sällan vara sugen på glass nu under vintern men just idag så vill jag ha glass. Har inte heller så mycket gott hemma heller men glass blir det

Denna glassen blir det nu. Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Svenska skidspelen idag, tittar du?

 1. Jag tycker att det är jättemysigt att titta på skidor. Här nere i Skåne får vi inte så mycket snö själva, så det ger ändå lite vinterkänsla 😉

  Gilla

 2. Tyckte inte alls deras ”Stammis”-förändring var bra. Tidigare har man samlat på sig poäng kontinuerligt och fått sin bonus när man nått en viss poäng oavsett hur mycket/lite du handlade i månaden, men med deras förändring var man tvungen att handla för minst 2000:- per månad för att få sin bonus, annars nollställdeles den. Mig påverkar det inte så mycket, men personer som inte har råd att handla för 2000:- per månad hamnar ju plötsligt utanför bonussystemet.

  Gilla

 3. Sprint och skidskytte tycker jag är kul att titta på. Det påminner mig alltid om min pappa som älskar skidor. Därför känns det fint att dela det intresset.

  Med ICA:s nya koncept stör det mig att sparad bonus inte ska sparas längre. Men jag vet inte om de ändrat det nu efter all kritik som blev.

  Gilla

 4. Skidor? Nää! Men däremot slalom, eller ja tidigare brukade det vara topp att titta på då Anja Persson fortfarande tävlade.. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s