Min alla hjärtansdag

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra jag tänkte i detta inlägg berätta hur min dag var igår då det var alla hjärtansdag. Jag valde medvetet bort sociala medier för det mesta och inte bloggade. Just för att under dessa dagar så ser allt så perfekt och gulligull ut. Så det mer eller mindre ger mig ångest. Man ser alla som äter romantisk middag osv. Det kan lätt få mig att känna mig ensam.

Men jag hade en bra alla hjärtansdag och enligt mig så är jag så nöjd. Nej jag fick inga blommor eller romantisk middag. Men det gör inget. Jag och min pojkvän B som jag har skrivit om tidigare spelade dataspel och pratade och senare på kvällen kollade jag på Sofias änglar och innan jag la mig så läste jag lite. Och det bästa av allt jag hade en ångestfri alla hjärtansdag. Så nej jag kanske inte fick blommor och romantisk middag med B men det gör inget för jag fick vara ångestfri och det var precis vad jag hade önskat mig. Och jag fick ju lite tid med honom, sedan lite egen tid. Perfekt om ni frågar mig. Jag är så nöjd med gårdagen och det är det viktigaste. Inte om jag fick blommor eller inte anser jag.

Nu har jag kommit till del 2 i boken

Vad jag ska göra idag vet jag inte, det regnar ute idag och igår när jag var ut och köpte mjölk så var det sol. Valde helt klart rätt dag att gå ut. Ska nog fortsätta svara på kommentarer och kanske spela in en ny video till imorgon.

Skulle ni vilja se mig göra en testar video? på tex nyheter som kommer ut på ica? utländskt godis?

Har du inte sett min senaste video så har du chansen nu

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Min alla hjärtansdag

 1. Men så skönt att ni hade en mysig/bra dag!! Så skönt att vara ångestfri!! Det måste inte vara massa lull-lull.
  Testar video på utländskt godis hade varit kul.

  Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att du fick precis en sådan alla hjärtans dag som du ville ha! Jag tycker den dagen är jobbig, får ensamma människor att känna sig mer ensamma… men jag åt med några vänner i allafall 💗

  Gilla

 3. Förstår hur du känner. När jag var yngre mådde jag också dåligt på alla hjärtans dag. Men nu bryr jag mig inte. Det var bra att du valde bort sociala medier iallafall 😊 Ha det bra ❤️

  Gilla

 4. Jag fick inte heller några blommor, men det brukar jag inte få annars heller så det är ok, och det var jag som fick ordna så att vi gick ut på middag. Tycker det verkar som om du haft en perfekt alla hjärtans dag tillsammans med B och att du inte fick ångest. Det är väl ändå det som ärviktigast.

  Gilla

 5. Låter som en helt perfekt Alla Hjärtans Dag! Särskilt att du fick vara ångestfri. ❤ Det här med blommor och middag är ju långt ifrån ett måste bara för att det är Alla Hjärtans Dag. Huvudsaken är att man gör någonting som får en själv att känna kärlek – vad det är är ju strunt samma!

  Gilla

 6. Blommor, romantisk middag och presenter är inte alls det viktigaste på alla hjärtans dag. Det viktigaste är att få känna sig uppskattad, men det är ju lika viktigt alla dagar och inte bara på alla hjärtans dag. Vi firar inte heller det särskilt, här hemma blev det lite god mat med barnen och sedan film och godis precis som varje fredag.

  Gilla

 7. Huvudsaken är att du är nöjd med dagen! Firade inte heller med presenter eller blommor, överraskade bara barnen med lite småsaker. Vi åt lite gott tillsammans på kvällen bara.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s