Söndag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, idag har jag spelat in en video och efter mycket om och men med redigering fått upp videon på youtube. Annars har det inte blivit mycket mer. Som ni har märkt så är jag tillbaka på wordpress. Nouw krånglar för mig och nej jag har sett att det går att få wordpress på engelska, även om du inte har google så jag blir kvar här.

Så idag blir det mest att bara ta det lugnt. Det är söndag och imorgon ska jag tvätta 11-15 så blir att ladda batterierna. Blir väl att laga mat också har ju mos kvar så ska nog göra bacon sås med bacon och ha moset till. Vill helst inte slänga det.

Idag bjuder jag på en vanlig hederlig booktag på kanalen. Ni får gärna titta på den. Om en stund blir det middag men tänkte att jag skulle försöka göra lite bloggjobb och svara på kommentarer och kanske läsa lite. Blir en lugn söndag helt enkelt.

Hoppas eran söndag blir lugn och skön. Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Söndag

 1. Du ska vara där du trivs och vill vara 😊.. Jag läser hela tiden att nouw krånglar och jag känner inte av det som ni andra gör 😊 ha en fortsatt mysig söndag

  Gillad av 1 person

 2. Hej. Det är ju viktigt att ha en plattform man kan lita på och känna sig trygg med.

  Det låter gott med mos och baconsås 😉 …och med en återhämtningsdag/tvättdag.

  Får kolla in din youtube video. Ha en mysig kväll❣️

  Gillad av 1 person

 3. Förstår dig helt och hållet man vill ha en plattform som fungerar utan större problem. Att fixa och klippa en video tar väl en bra stund skulle jag kunna tänka mig. Är själv inte så insatt i detta med att redigeringen

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s