Söndag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, idag har jag spelat in en video och efter mycket om och men med redigering fått upp videon på youtube. Annars har det inte blivit mycket mer. Som ni har märkt så är jag tillbaka på wordpress. Nouw krånglar för mig och nej jag har sett att det går att få wordpress på engelska, även om du inte har google så jag blir kvar här.

Så idag blir det mest att bara ta det lugnt. Det är söndag och imorgon ska jag tvätta 11-15 så blir att ladda batterierna. Blir väl att laga mat också har ju mos kvar så ska nog göra bacon sås med bacon och ha moset till. Vill helst inte slänga det.

Idag bjuder jag på en vanlig hederlig booktag på kanalen. Ni får gärna titta på den. Om en stund blir det middag men tänkte att jag skulle försöka göra lite bloggjobb och svara på kommentarer och kanske läsa lite. Blir en lugn söndag helt enkelt.

Hoppas eran söndag blir lugn och skön. Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

22 reaktioner till “Söndag

  1. Hej. Det är ju viktigt att ha en plattform man kan lita på och känna sig trygg med.

    Det låter gott med mos och baconsås 😉 …och med en återhämtningsdag/tvättdag.

    Får kolla in din youtube video. Ha en mysig kväll❣️

    Gillad av 1 person

  2. Förstår dig helt och hållet man vill ha en plattform som fungerar utan större problem. Att fixa och klippa en video tar väl en bra stund skulle jag kunna tänka mig. Är själv inte så insatt i detta med att redigeringen

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: