Tvättstugan en måndag

Hej!

Hur mår ni? jag mår bra men nu är jag allt lite trött, från kl 11-ca 14 så höll jag på nere i tvättstugan. Tvättade sängkläder och mina kläder. Känns skönt att ha det gjort men oj nu har jag lust och sova en stund. Men har fått i mig lite mat och kaffe när jag blev klar. Nu behövs bara en tupplur så är jag pigg igen.😁

Medan jag höll på med tvätten nere i tvättstugan och hängde upp på tork osv så lyssnade jag klart på en bok på storytel. Har lyssnat på Camilla sten ”staden” och idag blev jag klar med den. Riktigt bra bok inte för långsam, händer saker lite då och då.

Det har gått över 60 år sedan befolkningen i lilla silvertjärn försvann platsen är nu en spökstad och Alice har med några vänner åkt ditt för att kolla på stället för att ta bilder och se hur det ser ut inför deras dokumentär om silvertjärn. Dom ska vara där 5 dagar men stället är öde och tomt. Eller är det de? Snart börjar saker hända En av dem ser någon. Är dom verkligen ensamma.? Boken går mellan nutid och dåtid då när silvertjärn var en by och folk fanns där.

Det är alltid bra med ljudbok medan man håller på med något tex nere i tvättstugan då går tiden mycket mer. Och man lyssnar på något bättre än maskinerna som låter. Nu ska jag vila en stund och förhoppningsvis få lite mer energi till kvällen. Just nu är det lite slut på energi.

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

29 reaktioner till “Tvättstugan en måndag

  1. Jag förstår att du var låg på energi efter tvättstugan. Så det var bra att du fick i dig mat. Sen vila.
    Ja, ljudbok är perfekt om man vill fördriva tid & lyssna på något annat & komma in i en annan värd för en stund 😊 Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: