Produktiv idag med.

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra idag har jag varit produktiv också. Igår hade jag tvättstugan och tvättade samt tog en dusch på kvällen. Eller jag tvingade mig in i duschen men efteråt var det underbart. Idag har jag varit ut med en del sopor och sopsorterat, samt dammsugit och nyligen diskat. Fick hjälp av boendestöd med städning och plocka undan i köket. Så jag känner mig duktig.

Nu ska jag fortsätta vara duktig genom att jobba lite med bloggen och sedan blir det nog en lugn kväll. Blir nog fiskpanetter med hemmagjord mos ikväll. Är sugen på det 🙂

In och rösta på instagram åt mig. Jag har svårt att välja. Och om ni inte redan följer mig på instagram så följ gärna mig. Försöker bli bättre på att använda instagram. Så gå gärna in och rösta 😍 Försöker även bli bättre på att använda snapchat men tycker det är roligare med instagram. Men om ni nu vill följa mig på snapchat eller bli vänner där så heter jag mandis1994 där

Nu blev det lite promotion för mina andra sociala medier men hoppas det inte gör något. Vore kul om flera av er som läser min blogg ville följa mig på instagram då kanske ni får se vad jag gör när jag inte bloggar.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Produktiv idag med.

 1. Vad skönt det känns när tvätten är klar 😊.. Ja det där lät gott 😊 kul att du fick hjälp med städning så du har det fint hemma nu 😊

  Gilla

 2. Så härligt att få lite gjort i hemmet ändå. Jag själv får erkänna att mitt blivit lidande några dagar. Låg i extrem feber igår och mådde verkligen inte bra alls. Så imorgon efter jobbet ska jag försöka fixa i ordning här med :).

  Tycker du att du får bra hjälp av boendestödjaren eller blir du irriterad på dem ibland? Gör de alltid som du säger och så? 🙂

  Gilla

 3. Vad effektiv du har varit och förstår om du är nöjd med din insatt. Jag visste faktiskt inte om att du också har instagram tittar strax in hos dig där. Själv är jag mer aktiv på instagram än på bloggen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s