Tv är något som jag…

Hej!

Hur mår ni? Nu var det ett tag sedan jag skrev i madeleines bloggutmaning. Inte för att jag har tröttnat utan mest för att jag har glömt bort och tänkt jag gör det sen. Ja och nu har det gått 9 dagar men det känns som det har gått längre än så. Så vi skriver några utmaningar.

10 februari: Tv är något som jag… : Jag sällan nu för tiden tittar på det händer sällan men ibland att jag tittar på tv men nu blir det oftast youtube eller streaming tjänst eller så sitter jag med en bok.

11 februari: Radio är något som jag… Som jag också nu för tiden sällan lyssnar på jag har mina perioder då jag lyssnar på musik men jag är en boknörd så det blir oftast ljudböcker eller poddar jag mest lyssnar på. Jag lyssnar på radio om jag åker taxi tex. Men händer att jag sitter med ljudbok i öronen också😂

12 februari: När fyller du år? Samt hur många år blir du på din nästa födelsedag? Jag fyller den 16 december och på min nästa födelsedag blir jag 26 hjälp!

13 februari: Senast jag åt på restaurang var? För några veckor sedan då var jag åt sushi med farmor och farfar på våran nya restaurang som nyligen hade öppnat då.

Sätter in den senaste ljudboken jag har lyssnat klart på då vi nyss pratade om böcker.

Så nu sätter vi stopp för tillfället. Tänker att jag skriver resten utav utmaningarna i ett annat inlägg så det inte blir för långt helt enkelt. Men vill du också vara med i utmaningen tryck på denna https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ för att komma till alla utmaningar.

Kram/Amanda

7 reaktioner på ”Tv är något som jag…

  1. Jag har inte glömt att vara med, däremot har jag inte haft tiden riktigt att svara på alla rubriker. Jag tittar inte heller mycket på tv, om jag inte tittar på filmer vill säga. Vi ska äta ute nu på fredag med min bror och hans tjej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s