Full fart

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra jag har precis tagit mig en varm och skön dusch. När jag kom hem från Västerås frös jag så mycket så jag hoppade in på en gång. Vilket var väldigt skönt för det var väldigt kallt ute. Men det gick bra på informationsmötet som jag var på angående kursen som börjar på måndag den 16 mars. Då börjar min Engelska kurs så idag fick jag göra ett nivåtest innan jag åkte därifrån. Men det gick bra tyckte jag och jag får reda på vilken delkurs jag börjar på om några dagar, då min lärare skickar mig mail om det. Jag tycker ju engelska är kul så detta ser jag fram emot.

Innan jag åkte hem hann jag gå in på espresso house och fika då jag var hungrig. Det blev tunt grovt bröd med avokado & mozzarella. Riktigt god har ni inte ätit den gör det. Så gott😍

Idag blev jag även upphämtad av farmor och hon skjutsade mig till ridningen och sedan hem så jag hann till mötet. Kul med ridning och skönt att inte behöva vänta på någon sjuktransport. Så jag är nöjd med min dag trots kylan. Nu blir det en lugn kväll.

Min senaste video som kom ut igår kväll. Kolla gärna!

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Full fart

 1. Har precis tagit en dusch jag med, så skönt!! Kul att det gick bra och att nivåtestet kändes bra.
  Älskar typ alla mackor på EH, så himla goda 😍 Snällt att hon skjutsade dig.

  Gilla

 2. Låter som du haft en bra dag och bra att engelska testet gick bra =) den där mackan såg god ut =) snällt att hon skjutsade dig =)

  Gilla

 3. Skönt med en varm dusch när du var så frusen. Kul att du snart börjar plugga engelska, det kommer ju du fixa. Så bra att din farmor kunde hämta och lämna, blir ju så mycket smidigare då.

  Gilla

 4. Jag älskar både avokado och mozzarella så den macka ska jag absolut testa. Tack för tipset! Hoppas du får en härlig dag 😊💗

  Gilla

 5. Det gick säkert hur bra som helst på testet. Tobias är helt underbar. Jag har träffat honom ett par gånger faktiskt. Han är alltid lika trevligt och go.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s