Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra jag tänkte att vi ska ta gårdagens och dagens utmaningar och igår var frågan: Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…? Ja inte skrika iaf, jag kan tycka att det är rätt kul att montera möbler men det är ju lite pillrigt.

21 februari: Jag har lämnat en byggnad med skoskydd, sant eller falskt? Alltså dagens, nej jag skulle inte säga att jag har gjort det så det är falskt. Om ni också vill vara med i bloggutmaningen som madeleine har tryck då på https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/

Nu ska jag ta lugnt har jag tänkt, kom precis hem från att ha varit på ica och handlat lite gott blev bl.a lösvikt det är ju så gott. Sedan in på apoteket så det blev en liten runda idag. Men det blåste ute och var rätt kallt, hade dock en varm jacka på mig.

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…

 1. Detta med att köpa möbler från Ikea och montera upp dom kan få vem som helst att bli galen. Vet det av egen erfarenhet särskilt när det saknas grejer. Skoskydden har jag glömt bort några gånger och gått runt med en hel dag

  Gillad av 1 person

 2. Alltså jag har en sådan hatkärlek till Ikea möbler Haha! Det är kul samtidigt som det kan göra mig så frustrerad 😅 Har svårt för beskrivningar så brukar alltid bli problem där för mig men är ju så kul med resultatet sen!

  Gillad av 1 person

 3. Haha Ikea möbler kan va lite som ett pussel i sig ibland, ja tycker de är roligt att montera det med folk, brukar alltid bli lite roligt när man tillsammans försöker få ihop möblerna😂❤️

  Gillad av 1 person

 4. När jag lämnar Karim och inte orkar ta mig skorna har jag skoskydd på och ja det har hänt att jag glömt tagit av mig dom men kommit på utanför att dom är på haha

  Ikea möbler är det värsta att montera ihop jag gillar det inte haha

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s