Länkregn och lugn dag

Hej!

Hur mår ni? Jag har bara tagit det lugnt idag. Kollat på youtube och sedan läst en liten stund. Sedan kom jag på mitt i läsningen att jag ska länka i Social media support & share group (swedish) idag. Så nu gör vi det.

Vi börjar med Hanna som länkar om ett inlägg om allt möjligt- https://hannafialotta.blogg.se/2020/february/ett-inlagg-om-lite-allt-mojligt.html?fbclid=IwAR2FEorqfSnr8X19EA-p92TYKzwyPv6GfMFF2FCPIWZQqaa5BxxbB3mWIiw#comment

Saramadeleine länkar om hon har bra eller dåligt självförtroende- https://www.saramadeleine.se/2020/02/18/jag-har-bra-eller-daligt-sjalvfortroende/?fbclid=IwAR1vErYs7_ZaW8rpRzIkZuFvoMs1Hx3dAYOWAb2yqvWrV7Ww0U7gQYPismU

Ullie länkar ett inlägg om i deras rum- http://weberskold.se/?fbclid=IwAR2WRsqIuxcQJYxK6X1jinRUEqTvP2UKvjkorNoVNXSWc_mNav4gdVFIEVI

Detta var alla som länkade denna gången. Nu ska jag gå och fixa lite mat och sedan ska jag nog fortsätta läsa. Jag har nu läst mer än hälften av boken ”de utvalda tankeläsaren” så nu är jag peppad på att avsluta första boken i serien.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Länkregn och lugn dag

  1. Kul att vi blev några bloggar den här veckan som var med. Jag ska skriva mitt inlägg alldeles strax. Tänkte bara kommentera färdigt bloggarna som hittills delat i bloggruppen. Du skriver en recension sen som vanligt om boken du läser? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s