En smärta jag aldrig glömmer…

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra lite seg men det är okej vissa dagar är ju så. Jag har nyligen fått i mig kaffe och nu tänkte jag att vi fortsätter med bloggutmaningen.

26 februari: En smärta jag aldrig glömmer… Jag gjorde en hjärtoperation i februari 2015 och än idag kommer jag ihåg smärtan jag kände efteråt där dom hade gjort orationen. Bara att röra mig gjorde ont de första dagarna. Trots att jag inte har ont idag så kan jag minnas smärtan hur ont jag hade. Jag fick morfin för att lindra smärtan, tack och lov.

27 februari: Jag knyter mina skor? Nej jag knyter inte mina skor, det är faktiskt något jag är dålig på att knyta en rosett som man oftast gör. Jag drar bara på mig skorna.

Vill du också vara med i bloggutmaningen så tryck https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ för att komma till alla utmaningar.

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”En smärta jag aldrig glömmer…

 1. Usch då. Kan inte tänka mig den smärtan för jag har inte varit med om det. När jag hade opererat mitt öga hade jag ont i det. Men hjärtat är nog ännu värre

  Gilla

 2. Har aldrig själv blivit opererad så kan inte föreställa mig smärtan men tufft. Skönt att du mår bra idag iaf. 😊

  Gilla

 3. Jag har opererat ländrygg och hand och jag minns att det gör ont men kanske inte så ont som du haft .
  Vad jobbigt men att minnas smärtan

  Gilla

 4. Smärta jag aldrig glömmer måste vara efter min halux valgus operation den var 100 ggr värre än att operera mitt knä. Att föda barn räknar jag inte för det är ändå en positiv smärta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s