Helg igen!

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, idag har jag varit till ica och handlat då jag behövde fylla på pålägg och bröd till frukost samt köpa mjölk. Köpte även saker till en video som jag spelade in tidigare idag. Var även ut och slängde en del plast och kartong. Känns bra att jag har fått lite gjort idag. Fick även lite sol på mig när jag gick till ica.

Nu har jag bara tagit det lugnt, kollat på youtube lite och ska nog sätta mig och redigera videon så det är gjort. Men resten av kvällen nu blir lugn. Ska nog kanske tillochmed läsa lite, vi får se men nu blir det en lugn kväll när jag har varit produktiv idag. Skulle ni vilja se den videon jag spelade in idag imorgon?

Trevlig helg på er! Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

2 reaktioner till “Helg igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: