Varit borta

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, iaf nu tidigare i veckan som i måndags så var jag trött och seg och i tisdags så låg jag med migrän ända tills på kvällen. Så dessa dagar har inte varit bra igår så la jag upp en ny video på youtube men det var det jag kände att jag orkade. Så nu är jag tillbaka efter några dagar borta från bloggandet. Både skönt men det märks nu att jag har varit borta för nu kliar det om fingrarna att få skriva.

Nu har jag nyligen kommit hem, fått i mig mat efter att jag har varit i väg och ridit. Det var roligt som vanligt men man jag blir ju alltid hungrig. Annars idag så ska jag till Ica och hämta paket från matsmart som jag har beställt. Ligger bl,a saker jag ska använda i en testar video. Men nu ska jag ta det lugnt en stund. Fick även hem ett paket från adlibris så kul!. Men kul att kunna få skriva lite igen efter några dagar. Låg med en hemsk migrän som jag nästan inte trodde skulle gå över i tisdags. Vad jag har fått för paket från adlibris kommer i en youtube video väntar på ett annat paket från dem.

Nu ska jag vila lite innan jag ska ut igen och hämta paket. Men hoppas eran start på veckan har börjat bättre än min.

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Varit borta

 1. jobbigt med huvudvärk, hoppas den håller sig borta nu. Kul med ett bokpaket , det gäller ju att passa på lite nu när det är bokrea ❤

  Gilla

 2. Visst saknar man bloggandet då man inte varit aktiv på ett litet tag. Migrän kan aldrig vara kul, har aldrig haft det, men sett andra ha det. Vill inte byta.

  Gilla

 3. Ibland behöver man en paus från bloggen. Kul att du har varit ute och ridit men fy för migrän. Kan du inte göra ett kort inlägg i text med om böckerna sen med?

  Gilla

 4. Det här med migrän är långt ifrån roligt. Har haft det ett par gånger i livet och känsla att vila dö har då vart nära. Ha nu en fin dag❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s