Fikastund med ny vän

Hej!

Hur mår ni? Just nu sitter jag och laddar upp en ny video till youtube så tänkte passa på och skriva här medan jag väntar. Igår blev det inget bloggande hade inte den ron eller ork för igår var jag in till Västerås och träffade en ny vän. Vi började skriva på appen gofriendley som är en app för tjejer som vill träffa nya kompisar. Så alltså ingen dejting app.

Igår fick vi äntligen träffas och vi fikade på espresso house vi satt i flera timmar och pratade och det kändes bra. Känns som jag har fått en vän. Vi började skriva redan förra året men saker och ting kom emellan så förens nu kunde vi träffas. Vi båda ser fram emot att träffas igen och det kändes som vi klickade. Vi träffades runt 14 och vid halv 6 igen gick jag till bussen för att åka hem. Var lite seg när jag kom hem men så glad att jag träffade henne. Jag är introvert men det betyder inte att jag inte vill vara social för det vill jag men jag vill ha min egentid. Jag kan få för mycket egentid och det är inte heller bra.😂Då blir jag bekväm av mig så det är bra att jag får komma ut lite. Och även utsätta mig lite och försöka jobba på att alla människor utnyttjar inte en, då jag har haft vänner som utnyttjat mig på pengar. Så det är bra att våga träffa folk igen.

Jag hann även in medan jag väntade på bussen hem att köpa med mig wraps kyckling och mango-chili är min favorit den med kyckling avokado ville jag testa. Den var god men ingen jag köper igen.

Nu ska jag fortsätta jobba med videon men ville uppdatera er lite. Jag kommer dock aldrig vilja ha flera 100 vänner utan för mig räcker några få nära som man kan lita på. Men det känns som att man ska ha flera 100 vänner, Känns som många har det men jag kan ju ha fel. Jag tänker iaf inte följa den normen

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Fikastund med ny vän

  1. Så spännande att träffa en ny vän. Jag prioriterar också att ha ett par vänner som är riktigt nära, även om har har en stor bekantskapskrets och många kompisar som jag tycker mycket om. Det är svårt att ge allt till alla ☺️

    Gillad av 1 person

  2. Härligt att träffa nya vänner…man kan vara introvert och social samtidigt…det är bara att man inte orkar vara social så lång tid åt gången… Jag håller med om att det är bättre att ha några få vänner som man är trygg med istället för att ha en massa falska människor

    Gillad av 1 person

  3. Oh, så trevligt med en ny väninna! Jag har också den appen, men har inte träffat några nya än. Det var bra att du kom iväg för att träffa henne. Trots att en kan bli trött efteråt så är det ju trevligt att träffa folk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s