Ny vecka

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra men jag är trött idag, jag gick upp vid 9 för jag skulle till sjukhuset. Men var trött under tiden jag var där och när jag kom hem så åt jag mat som jag hade köpt med mig hem. Sedan har jag sovit. Vaknat nyligen och är lite trött men piggare än tidigare. Efter inlägget har skrivits ska jag göra kaffe.

På sjukhuset så pratade jag och min psykolog om min if (Intellektuell funktionsnedsättning) Och mig stör det inte att jag har det utan det jag känner mest är rädsla för eller skam över det för folk kanske tror saker att man inte förstår något eller konstig eller att jag inte kan lära mig saker osv. Ja jag har svårt med vissa saker när det gäller inlärning, det tar längre tid bl.a Men min psykolog säger att jag kan lära mig saker vilket är sant bara att vissa saker tar längre tid. Men jag blir samtidigt rädd att jag inte kan lära mig nya saker, vilket är fel av mig och tänka för min psykolog har rätt jag kan lära mig saker. Det gör jag varje dag.

Iaf Jag tror att det är bra att jag skriver det här för då går jag emot min ångest och rädsla samt att jag lär ut lite om det. Köpte med mig tacopaj hem och sedan la jag till grönsaker här hemma tomater och majs samt picklad rödlök som är så gott. Jag är dålig på att äta sallad så försöker vara lite nyttig med att ha lite sallad till. Det är ju gott. Nu blir det kaffe.

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Ny vecka

 1. Bra att du skriver och berättar. Skönt att du blir peppad av psykologen. Att du kan lära men att det tar längre tid. Jag behöver repetera när jag ska lära mig saker vilket inte alla behöver. Man är olika. Men lika bra ändå 😊👌🏻

  Gillad av 1 person

  • Det sa min psykolog också att den funktionsnedsättningen säger ju inte alls mycket om mig, hon sa att jag inte är nedsättningen vilket hon har rätt i och även du😊

   Gilla

 2. Vilken bra psykolog du verkar ha! Det är klart att du också kan lära dig saker, precis som alla! Ibland förstör ens egna tankar för en själv för man får för sig att andra ska tycka & tänka saker ❤

  Gillad av 1 person

 3. Jag tror att bloggen är en nyttig och väldigt fin plats för att få ventilera tankar och känslor. Och så att vi läsare också kan bekräfta att vi tror på dig och att de flesta hjärnspökena sitter i ditt egna huvud. Kram!

  Gillad av 1 person

 4. Du är inte ensam! Jag har med problem med inlärning. Måste repetera för att det ska fastna. Tar längre tid för mig att lära mig något. Jag kan inte lära mig många saker samtidigt. Utan lite i taget.
  Jag lär mig saker varje dag. Du kan med göra det! ❤️.
  Gott med paj. Picklad rödlök är gott 😋. Jag har i stort sett alltid några grönsaker till mat. Kram❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s