Måndagkväll och nyduschad

Hej!

Hur har eran måndag varit? Min har varit lugn, Efter att jag bloggade så gjorde jag kaffe som var väldigt gott och sedan så spelade jag äntligen in en ny testar video. Tycker dom är roliga att göra jag har ju gjort en innan. Sedan när jag hade spelat in den blev det redigering och att vänta. Men nu är den uppe för ett tag sedan. Kolla här👇

Nu har jag precis tagit mig en varm och skön dusch. Trots att jag har känt mig seg och trött så orkade jag mig in i duschen. Eller ja jag kände att jag behövde och det är faktiskt väldigt skönt att vara nyduschad. Trots att jag inte gillar blöt hår så är känslan efter att man har tagit en dusch underbar. Ikväll nu så blir det inte så mycket mer, ska sätta mig och läsa lite bloggar och sedan en bok. Har en bokrecension jag ska skriva, kommer upp om några dagar. Så gillar ni bokrecensioner håll utkik.

Skulle även betyda så mycket om ni sprider vidare min youtube kanal så fler hittar den det vore så uppskattat av mig. Och kom gärna med förslag på videor ni vill se. Förslag är alltid bra att ha om man får slut på egna idéer.

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Måndagkväll och nyduschad

  1. Jag håller med dig om duschandet. Jag tvättar alltid håret en gång i veckan bara och drar mig alltid lite grann för just den duschen då jag också avskyr att ha blött hår. Det är jobbigt när man har långt hår 🙂 Känslan efter är dock fantastisk som du skriver!

    Gillad av 1 person

  2. Kul att du lägger ut så mycket på youtube. Tutti frutti är gott, den där har jag inte testat. Känslan efteråt nyduschad och med rent hår är ju underbart. Men tycker det är så jobbigt att duscha….

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s