Paket och städning

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra idag har jag gått och plockat här hemma, fått undan disken och även haft boendestöd och fått hjälp med dammsugning, fått hjälp med att pumpa mina hjul på rullstolen och så var vi ut med en del sopor och skräp. Så jag har varit produktiv. När boendestöd gick gick jag och hämtade ut ännu ett paket från adlibris. Denna gången var det bland annat kurslitteratur och 3 böcker.

Dessa böcker kom i paketet och min kurslitteratur heter connect 2. Jag har ju äntligen beställt en ny bok av Lisa jewell jag läste ju en annan bok av henne som jag älskade och sedan dess har jag velat haft fler böcker av henne nu har jag äntligen 1 till bok. Samma kväll som jag beställde dessa beställde jag även en annan bok som heter ett litet liv. Har hört en del om den på booktube och blev sugen på den och även den står i min bokhylla. Boken ”ett litet liv” är skriven av Hanya Yanagihara. Den blev även nominerad till årets bästa bok 2017. Det är en riktig tegelsten. Men jag har hört mycket om den och ser fram emot att läsa den trots att jag vet att det är en tung bok.

Så detta har varit min dag. Glöm heller inte att titta in min senaste video👇

Kram/Amanda

31 reaktioner på ”Paket och städning

 1. Skönt att fått lite städat och att du fick hjälp med hjulen till rullstolen… Kul att du gillar att läsa den är så härlig avkoppling tycker jag, läser iof mest när det är semester då jag är för trött på kvällarna:-)

  Gillad av 1 person

 2. Har också plockat massor idag, visst är det skönt när det är klart? Jag mår bra men är sjukt trött ikväll. Men skönt med en produktiv dag. Alltid kul med paket med.

  Gillad av 1 person

 3. När jag läser det här inlägget slås jag av hur mycket man inte tänker på i vardagen. Som att pumpa hjulen på en rullstol är lika självklart som att jag pumpar hjulen på vår barnvagn… Jag beställde faktiskt kurslitteratur från Adlibris idag. Tyckte det lät som evighetslång hantering/frakt dock. Hur lång tid tog det för dig att få dina böcker?

  Gillad av 1 person

  • Det har du rätt i det är mycket som man inte tänker på som man gör i vardagen.
   Jag fick ett Mail om att det skulle bli försenat men paketet kom mellan de dagar de var beräknat att komma😊

   Gilla

 4. Man blir så glad när man får paket & framför allt när det finns böcker i dom 😀 Så skönt också när hjulen blir pumpade. Hatar när dom börjar tappa luft. Får hjälp med det också.

  Gilla

 5. Så kul med så mycket böcker 😍😍 någon bok av Lisa, fick ja också i boktips av min mamma, så ska nog läsa den med sen när jag känner för att just läsa den boken just nu läser ja en Fredrik backman bok älskar hans böcker❤️

  Gillad av 1 person

 6. Vilken effektiv dag du har haft, fått massor gjort ju. Så skönt. Dessa böcker har jag inte sett förut, jag blev väldigt nyfiken. Om de är bra får du gärna tipsa om dom sedan. Så kanske de hamnar på min attläsa-lista med. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s