Bokrecension- Psykopaten

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra i detta inlägg tänkte jag bjuda på en bokrecension igen för någon vecka sedan så avslutade jag en bok på storytel av Dean Knootz. Boken heter ”psykopaten” det var faktiskt den första boken av Dean jag har läst/lyssnat på innan har jag bara hört talas om hans böcker. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Jag gillade boken.

Handling:

Det handlar om Chanya som en kväll följer med sin bästis hem (Lauren) Hon får träffa Laurens föräldrar och äta middag med dem. När familjen sen går och lägger sig är Chanya uppe medan hon är i gästrummet hör hon något men hon vågar inte lämna rummet. Tillslut kommer det en man in och Chayna gömmer sig under sängen. Hon kommer undan mannen men ser att han har tagit hennes bästis och dödat hela familjen död förutom Lauren. Hon ska försöka rädda sin bästa vän så hon gör allt hon kan. Hon inser sen när hon kommer in i mannens husbil att hennes bästa vän är död. När mannen stannar vid mack får Chanya höra talas om barn som heter Ariel som är fast hemma hos den här mannen och Chanya bestämmer sig där och då att rädda Ariel. Man får följa hennes resa hur hon är fast hemma hos den här mördaren och försöker rädda både sig själv och Ariel.

Boken är bra den håller ett högt tempo och inte alls tråkig man vill hela tiden veta hur hon ska klara sig och kunna ta sig därifrån. Spänningen är olidlig och hög. Man vill bara veta mer. Jag gav den en 4 på storytel. Jag kunde ibland störa mig Chayna och hennes personlighet. Det är det ända negativa jag har om boken.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Bokrecension- Psykopaten

 1. Här är det också bra tack. Kul med en recension. Den verkar super spännande, gillar när det händer saker 😍

  Gilla

 2. Kul med en bokresencion 🙂 och härligt att du blev så positivt överraskad! Låter ju som en riktigt spännande och lite läskig bok! ❤

  Gilla

 3. Det låter som en läskigt spännande bok. Blir sugen på att läsa den när jag läser här om handlingen. Men jag tror att jag kommer tycka att den är lite för spännande för att läsa när jag är ensam hemma. Jag är så känslig och skrämmer upp mig så lätt.

  Gillad av 1 person

 4. Jag har verkligen trillat ur ljudboksspåret på senaste. Det var trögt ett tag då jag inte hittade någon bok jag verkligen fastnade för och sen har nog inte tiden eller orken funnits till att försöka hitta någon ny. Så tråkigt. Men så välbehövligt med det här inlägget, tack Amanda för att du får lusten att komma igen! 🖤

  Gillad av 1 person

 5. Låter som en bra bok ! Jag som har all tid i världen just nu för att läsa har vart väldigt dålig på de ! 😀 för det är ju verkligen de mysigaste som finns att krypa ner i soffan och läsa bok 🥰

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s