Måndag och ny vecka

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra har lite huvudvärk men det är vanlig huvudvärk som kommer när stressen har släppt så inge farligare än så. Idag har det varit jättefint väder. När jag gick till bussen halv 1 då sprack solen upp och blev härligt vårväder.

Sedan var jag i skolan från 13-14:30 ungefär fick mer information och sedan fick min lärare göra ett muntligt test där jag pratade engelska. Jag har lektion på måndagar och torsdagar förmiddagar. Trots att jag inte gillar att gå upp tidigt kan jag tänka att 12 slutar jag. Men det går bättre nu att gå upp tidigt när det är ljust ute. På hemvägen sen när jag väntade på bussen så hann jag få lite sol på mig. Var verkligen härligt. Jag har verkligen haft vår känslor idag och jag hoppas våren kommer snart.

Nu blir det en lugn kväll efter att jag har bloggat nu ska jag ta en alvedon och så ska jag sätta mig och svara på kommentarerna som ni har skrivit.

Glöm inte att kolla in min senaste video! Ge den en like & kommentar prenumerar du inte så gör gärna det skulle göra mig glad❤

Kram/Amanda

44 reaktioner på ”Måndag och ny vecka

 1. Ja, det är lättare att få upp på morgonen när det är ljust. Har verkligen varit vårligt ute idag 😍 Låter som ett skönt schema. Jag hoppas det kommer gå bra för dig med plugget 💕

  Gillad av 1 person

 2. Åh vad underbart med sol, det längtar man verkligen efter! Tycker också att det är så mycket lättare att komma upp den här tiden på året då det faktiskt är ljust ute 😍

  Gillad av 1 person

  • Ja men nu blev det ju inte så men tror det hade fungerat jättebra. Jo precis blir ju lättare att gå upp nu när det blir ljusare och varmare ute. Kram

   Gilla

 3. På morgonen när jag går hemifrån vid 6 är de redan ljus och de är underbart! Man blir piggare av det och speciellt om solen skiner ☀️

  Gillad av 1 person

  • Förlåt för lite sent svar men jag tar mig uppochner ner själv från rullstolen kan förflytta mig om jag håller i mig. Sol är så välkommet nu efter allt det gråa😊

   Gilla

 4. Så härligt att solen kom fram när du kom ut. Vi var ute i hagel och när vi kom in så kom solen 🙈 vad spännande med muntligt prov, hoppas att det gick bra för dig. Det är alltid skönt att på solen på sig men blir så mycket piggare av solen 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Usch det är verkligen inget roligt att ha huvudvärk hoppas att den släpper efter Alvedon. För mig är det betydligt enklare att gå upp nu när det börjar bli ljust utomhus än.när det är kolsvart utomhus

  Gillad av 1 person

 6. Det må jag säga var ett riktigt vackert väder! Själv blev jag dyngsur av regn idag.
  Hur låter man bli att köpa böcker när man kan göra bra fynd?😆 Jag har förresten också köpt receptböcker när det har varit rea, för jag har velat få inspiration att baka. Men dom har inte hjälpt😆

  Gillad av 1 person

 7. Härligt med vårkänslor och att solen skinit på dig! Jag hade sol med en stund igår. Skönt schema du har och hoppas ditt muntliga test gick bra. Det är så mycket lättare att komma upp nu när det är ljust på morgnarna.

  Gillad av 1 person

 8. Jag har mycket lättare att kliva upp när det är ljust ute. Vi hade sol hela gårdagen och det var underbart, hade det inte varit för att jag fick migrän så hade vi tagit oss ut på en ordentlig promenad!

  Gillad av 1 person

 9. Lite små förkyld med okej. Hoppas din huvudvärk släppte. Skönt att sluta så tidigt ändå och visst är det lättare att komma upp när det är ljust.

  Gilla

 10. Man blir så mycket piggare när det är ljust ute. Själv ligger jag däckad och sonen är också hemma sjuk. Huvudvärk är inget roligt alls 😐

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s