En bra tisdag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra idag har varit en produktiv dag. Blev städning och tork av golven med hjälp av boendestöd. Samt att vi gick ner och bokade tvättid och jag hade turen på min sida. Tvättar imorgon mellan 11-15 Bytte även i sängen. Så har fått en hel del gjort. Sedan när boendestöd hade gått tog jag på en gång hand om disken. Så var produktiv idag

Vilken skillnad på väder igår var det strålande sol idag grå höstdag. Senare under kvällen så har jag även fått reda på att skolan stänger och att det nu ett tag blir distansundervisning. Jag tycker det känns bra, dels för min egen skull då jag är inom en riskgrupp men också för att jag hoppas detta kan minska spridningen och smittan. Man ska ju undvika stora folksamlingar och nu har folk chans att göra det om dom nu lyssnar på råden. Men jag ska göra mitt jobb för att inte få smittan och föra den vidare. Tror att vi alla måste göra vad vi kan för att viruset ska minska. Och att man kan återgå till det normala. Även om det tar en stund.

Det som är bra i såna här tider är ju att man sysselsätter sig med något och tackar vet jag youtube som jag jobbar med varje dag som är kul. En ny video är ute👇

Ni får gärna dela min kanal eller videor på instagram eller facebook. Hjälp mig att växa jag skulle uppskatta det så mycket. Har 39 prenumeranter kan vi bli 40 st och 50 innan sommaren?

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”En bra tisdag

  1. Så skönt att få mycket gjort. Kan tänka mig det känns skönt med skolan ändå. Hoppas det minskar spridningen. Jag tycker hysterin runt allt är sååå galen.

    Gillad av 1 person

  2. Vad skönt att få så mycket gjort! Jag behöver verkligen ta tag i mitt hem med. Det är kaos på sina ställen. För mig kommer det också bli enbart distans nu, närträffarna resten av terminen kommer ske online istället. Angående att stänga ner skolor och så vidare är jag skeptisk. Tänker på alla barn som blir sjuka igen efter ett sommarlov när alla träffas igen….. Får dock hoppas att de som tagit besluten vet vad de gör så det inte blir en negativ hälsoeffekt senare istället.

    Gillad av 1 person

  3. Känns bra när man får mycket gjort. Önskar att mitt jobb stängde tills detta är över. Bra att dom har berättat för oss MEN på mitt jobb pratar några om det OM & OM igen non stop pga av viss problematik. Blir så tjatigt. Ja absolut vi & jag är hur försiktiga som helst med massa handdesinfektion.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s