Tvättstugan idag

Hej!

Hur mår ni? Idag har jag tvättat från 11-15 men jag blev klar vid 14. Då gick jag upp och åt och tog en kopp kaffe innan jag nu har vilat ett tag. Det var skönt att få tvätten gjord eftersom jag pluggar hemma så tänkte jag byta dag. Men tänkte att nej det är bättre att få det gjort. Så medan jag höll på med tvätten så lyssnade jag på ljudbok och nu håller jag på med andra boken av Harry Potter. Det som är bra när man tvättar är att det tar tid och då hinner man lyssna.

Det blev iaf 2 mackor med cream cheese kaviar och ost på när jag var klar. Kaffe smakar alltid godast när man är klar med tvätten tycker jag. Sen dess har jag bara tagit det lugnt och vilat. Man blir helt slut hissen som är i huset är ju inte direkt snabb heller. Men nu har man en tom tvättkorg och det är skönt. 😁

Blir nog en lugn kväll, samma som igår innan jag la mig så läste jag lite. Den fysiska boken heter ”kråkflickan”som jag har börjat läst. Den är riktigt bra.

Glöm inte kolla in min senaste youtube video!

Ni som är större bloggare hur har ni gjort för att nå ut? Mer än att dela på facebook och i olika grupper? Tipsa mig gärna om hur jag kan nå ut till fler.

Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Tvättstugan idag

 1. Heja dig för att du tog dig i kragen och inte bokade om tiden. Det är så djävulskt skönt när det väl är gjort. Jag hade en riktig tvättdag igår men nu är det fullt med tvätt igen….

  Gillad av 1 person

 2. Dfet är verkligen skönt när man har tömt tvättkorgen. Händer ytterst sällan här pga. fem barn som byter kläder ungefär en gång i timmen 😉

  Mumsiga mackor! Jag saknar kaviar så mycekt, det finns inte här

  Kram kram

  Gillad av 1 person

 3. Bra gjort att inte skjuta upp det. Är själv expert på det 🙂 Ett sätt att nå ut är att besöka andra bloggar, och kommentera mycket. Då jag gör det stiger alltid min besöksstatetiskt

  Gillad av 1 person

 4. Att tvätta är en never ending story här i huset. Det är som om tvättkorgarna (ja vi har flera) är självpåfyllande. Uttröttande.
  Just nu är det mesta rent men jag har inte orkat ta hand om det eller tja jag har prioriterat barnens skolarbete faktiskt men det är ju ingen som tar tvätten ifrån mig så nu vet vi vad jag ska göra imorgon.

  Gällande att växa som bloggare så är det – syns du så finns du men också till att vara dina läsare trogna dvs att läsarna ska känna igen sig. Ta en titt in hos LaLinda för hon har massvis med bra tips.

  Gillad av 1 person

 5. va duktig du är , alltså en tom tvättkorg vette katten om jag någonsin lyckas haft, och då flytta ja ändå hemifrån när jag var 16….. så haft några år på mig att lyckas med den konsten men icke 😂😂

  Gillad av 1 person

 6. Jag tror att om man delar sin blogg på instagram sp når man ut ganska bra till mänskor:) vad skönt att du har tvättat klart kaffe är som godast när man är klar med något

  Gillad av 1 person

 7. Vad skönt att få tvätten gjord. Det är min tur idag.
  Mina bäst tips till dig för att nå ut:
  – Var på en portal så att du automatiskt syns hos andra
  – Kommentera hos andra storbloggare
  – Dela ofta men ha bra innehåll
  – Koppla dina instagraminlägg med blogginläggen. Gör dina IG följare nyfikna på att titta in i din blogg
  – Tänk på vad andra vill läsa hos dig, vad är intressant

  Lite tips =)

  Gillad av 1 person

  • Ja jag bloggar ju tyvärr inte på en portal längre men vad tycker du ska jag vara kvar på WordPress eller flytta till en portal så jag når ut med bloggen och youtube?

   Gilla

 8. Så skönt att få tvättat och att det trots allt gick hyfsat snabbt. min son är just nu på sista Harry Potterboken i sina lurar. Han har ett jobb där han ofta är ensam så han kan lyssna även när han jobbar…riktigt bra för honom. Hoppas du får en riktigt fin dag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s