Migrän och plugg

Hej!

Hur mår ni? Jag mår helt okej idag vaknade jag med migrän så gick upp tog tablett och somnade om. Sedan har jag mest tagit det lugnt. Kollat lite på netflix och vilat. Nu på kvällen har jag pluggat. När jag satte mig så tänkte jag att det kanske skulle bli svårt men det var det inte. Det var heller inte för lätt heller. Nu har jag skickat in lite uppgifter. Frågade även i mailet om det var någon mer uppgift som skulle in. Känner ändå att jag har gjort ett helt kapitel med de uppgifter jag skulle göra så jag är nöjd för idag. Börjar även känna av migrän huvudvärk igen så det får räcka. Att plugga med migrän är inget jag tänker göra.

Jag är nöjd att jag gjorde en del, jag kanske inte är den som går upp tidigt på morgonen och pluggar utan väljer kvällen. Vissa tycker att jag borde göra det på dagen kanske men jag anser att så länge jag gör uppgifterna och läser det jag ska läsa så är det bra. Sedan om jag gör det på dagen eller kvällen spelar ingen roll. Jag har ju ändå disciplinen att sätta mig och plugga hemma. Det är det viktigaste anser jag

Resten av kvällen nu blir lugn. Ska ta en dusch för mitt hår ser ut som smör. Sedan blir det lugnt. Känns som jag ligger bra till i skolarbetet. Jag har annars på mig tills på söndag att skicka in fler uppgifter om det är något mer.

Nu till något annat, skulle ni vilja att jag gör videor om filmer och serier som jag tipsar om och att jag även pratar om dem om vad som är bra och mindre bra?

Hoppas er dag har varit bra, min dag har varit lugn legat med migrän och sedan pluggat. Snart blir det en dusch här.

Kram/Amanda

43 reaktioner på ”Migrän och plugg

 1. Usch så tråkigt att vakna med migrän men skönt att kunna somna om.
  Jag pluggade helst på kvällen när jag pluggade med. Huvudsaken är ju att man gör det som du säger,
  Hade älskar videor med filmtips!!

  Gillad av 1 person

 2. Migrän är ett jävla mög att ha. Kan dock rekommendera Angelas migräntips, frusederblad.se

  Spelar väl ingen roll om du pluggar på kvällen eller på morgonen, gör det som fungerar bäst för dig!

  Gillad av 1 person

 3. Gud så trist med migrän vännen 😦 hoppas att kvällen är migrän fri iallafall ❤️ Plugga du på kvällen då brukar ja också va mest flitig när de gäller plugg o så 😀

  Gillad av 1 person

 4. Jag är precis likadan som dig. Känner ofta att jag borde kliva upp tidigare och få plugget överstökat tidigare på dagen, men precis som du så pluggar jag bättre på eftermiddag/tidig kväll. Jag tror att vi alla funkar olika och det finns absolut inget rätt eller fel så länge man får gjort det man ska 🙂 Tycker du är superduktig!! ❤

  Gillad av 1 person

 5. Jag håller med dig – PLUGGA MED MIGRÄN ÄR INGENTING DU SKA GÖRA. Ibland kan det vara svårt att plugga till och med när man har världens bästa dag. Men vad skönt att du känner att det går relativt lätt just nu och att du får in dina uppgifter 🖤

  Gillad av 1 person

 6. Pluggar gör man när man själv känner att det passar, några är morgonmänniskor andra är kvällsmänniskor. Tycker du varit duktig som fick pluggat så pass mycket ändå och lämnat in dina uppgifter trots att du vaknade med migrän och sen kände att det var på väg tillbaka….bra jobbat

  Gillad av 1 person

 7. Plugga gör man då man känner att man är mest koncentrerad. Personligen funkar jag bäst på morgonen så då kör jag allt. Som tur är så är vi alla olika. Tråkigt med migrännen, hoppas den ger med sig lite nu

  Gillad av 1 person

 8. Men fy vad jobbigt att ha migrän låter inte alls roligt hoppas du mår mycket bättre i dag:) Skönt att kunna sätta sej ner och plugga lite med så att man får något gjort 🙂

  Gilla

 9. Skönt att du fick mycket gjort! Äsch, det spelar ju ingen roll när du väljer att plugga. Ta den tid på dagen som passar bäst för dig. En del vill plugga tidigt på morgonen och andra på kvällen. Hoppas att du inte har migrän idag,Det var ju bra att du fick så mycket gjort.

  Gillad av 1 person

 10. Skönt att du har disciplin hemma för att studera. Det har inte jag direkt. Jag önskar dock att jag hade det. Jag är en sådan person som gärna ser annat som ska göras än plugget då jag inte alltid ser att plugget är roligt haha ^^,

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s