Fin dag ute

Hej!

Nu i helgen som var har jag inte bloggat mest för att jag inte hade något att blogga om, blev en del plugg igår. Skickat in ännu lite uppgifter. Och idag har jag spelat in en video och träffat min kontaktperson en stund. Vi åkte ut till ett litet café och fikade och pratade var väldigt kallt ute men så fint med en solig dag.


Detta tog jag, en grillad smörgås och en kaffe, tog en dammsugare på sidan om. Trevligt var det, vi satt och pratade en del och det var hur mysigt som helst. När jag kom hem har jag suttit och redigerat videon som snart är uppe på youtube. Men nu kommer det bli en lugn kväll. Skönt att jag har fått lite sol på mig idag men jag är nu väldigt trött och vill ha den här ”egna tiden” som man vill ha och behöver för att få ny energi om man nu är som mig introvert. Min introverta sida säger nu när det dags för egen tid och tanka energin.
Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Fin dag ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s