Måndag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag har inte gjort så mycket idag. Jag fick snabb besök från hjälpmedelcentralen då dom kom och satte på ett nytt handtag på min smartdrive, då den lossnade förut. Men det gick fort, när teknikern gick så åt jag lite och tog en kopp kaffe. Smakade väldigt gott. Nu har jag suttit och kolla på folkhälsomyndighetens pressträff på youtube. Tänkte att nu så ska jag ta itu med en del blogg jobb och svara på kommentarer.

Efter att jag har gjort lite bloggjobb blir det antingen lite skolarbete först och sedan läsning skulle jag tro, läste lite igår kväll. Håller på med ”kråkflickan” nu. Riktigt bra bok.

Vill även säga att en ny video är ute på min youtubekanal och titta gärna på den. Nu i coronatider tror jag denna video uppskattas då jag bjuder på serietips. Kan jag få 5 likes på denna video så gör jag en till? Vill även passa på och tacka Amanda Malmflod som tipsade om min youtubekanal på sin blogg, det betyder så mycket!❤

Ni andra får också hjälpa mig att sprida kanalen det skulle betyda väldigt mycket för mig och självklart ni som hjälper mig kommer att bli tackade här på bloggen. För det Amanda gjorde betydde mycket och jag blir så glad. Vill ni skriva ett inlägg eller dela min kanal på instagram så går det lika bra.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Måndag

 1. Sj har ja bara tagit de lugnt då jag ligger förkyld men önskar ja bli frisk snart så less på detta snorande o hostande o feber Hujja 😦 kram på dig fina du

  Gilla

 2. Jätte bra tips på serier. Själv inga som jag har sett på än men ska kolla på de. Just nu har jag inte Netflix men ska skaffa de på löningen. Själv måste jag läsa en bok som tillhör skoluppgiften. Ha en fin måndag

  Gilla

 3. Så härligt att dom kom och fixade din smartdrive. Men åh vad roligt att läsa att du har kommit igång med din youtube kanal 😃 jag minskar verkligen mycket när jag inte bloggar varje dag längre 🙈

  Gilla

 4. Jag har också läst kråkflickan och de andra två i serien. Riktigt hemska böcker! Fick lägga ifrån mig dem några gånger för att orka… Jag läste precis ur i hemlighet begravd av Viveca Sten, riktigt bra bok 😍

  Gilla

 5. Jag likeade såklart din video. Blev den första (om de inte tagit bort funktionen vill säga att kunna se antal likes. Kråkflickan blev jag nyfiken på. 🙂 Måste se vad det är för någon bok.

  Gilla

 6. Skönt med en lugn dag där man hinner med sådant man ofta kanske inte känner att man hinner. Alltid lika kul med en ny video, kikar såklart ❤

  Gilla

 7. Vad kul att hitta någon som också läser 🙂 Det är inte många som gör det och som faktiskt delar med sig av det. Så kul!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s