Folktomt

Hej!

Hur har eran måndag varit? jag har tagit det lugnt mest av dagen. Nu på kvällen var jag till Ica och handlade mjölk bl.a och det var väldigt folktomt. Märks att corona tas på allvar. Och jag som helst undviker folksamlingar annars också tycker det är så skönt att gå på ica när det är lite folk. 😍😂Då behöver man inte trängas bland massa folk😉

Väldigt dålig bild ser jag nu men det var väldigt få bilar vid parkeringen. Och denna ingen alls. Dock var det väldigt kallt ute och blåste mycket. Nu har jag suttit med en grammatik uppgift som jag fick skickad till mig tidigare idag. Blev nyss klar med den och den är även inskickad. Grammatiken är jag lite rostig på så känns bra att få fräsha upp minnet lite. Har flera uppgifter men känner att jag ville få grammatiken gjord först så den är gjord. Då den är lite ”tuff” alltså inte svår men man måste tänka till och jag gillar lite tuffa utmaningar. Så jag gillar att min engelska lärare ger mig uppgifter i grammatik. För då får jag tänka till. Man vill ju inte ha för lätta utmaningar heller.

Nu tänker jag bara ta det lugnt resten av kvällen och känna mig nöjd med dagen. Känner mig glad över att jag har kommit igång med veckans uppgifter. Då måndagar är sega för mig. Men nu är jag igång.

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Folktomt

 1. Grammatik ja….inte mitt absoluta favoritämne, har alltid haft lätt för att göra rätt men att komma ihåg namnen på de olika orden … ja ordklasserna de sitter, verb substantiv pronomen osv…men när man kommer till kasus och dativ-, respektive ackusativobjekt…..aj aj aj, jag minns verkligen inte vad som var vad. Och nu har man dessutom bytt namn på saker….Men vad jag kommer i håg är alla tyska pronomen som vi lärde oss rabbla…de kan jag rabbla om jag väcks klockan halv tre på natten…bara man inte ber mig tala om vad de betyder.😂🤣
  Du är duktig som tar dig an uppgifterna med en gång….heja heja

  Gilla

 2. min måndag var en städ dag men det behövs väl med i bland 🙂 kan med tycka att det är skönt att handla när det är lite folk i affären. Skönt att du blev klar med din uppgift 🙂

  Gilla

 3. Ja, faktiska butiker är väldigt tomma och istället har onlinehandlingen exploderat. Tycker precis som du säger att det är bra att det här tas på allvar. Engelsk grammatik har alltid varit mitt största problem. Eller ja engelska överhuvudtaget har aldrig varit en favorit.

  Gilla

 4. var och handlade här om dagen i en folktom butik. så bra. kunde gå igenom hela affären och plocka saker och slippa stå i kö! hahaha

  Gilla

 5. Försökt jobba hemifrån, med en tvååring hemma vilket var allt annat än lätt. Men det gick rätt bra, han är lite snorig och får inte var på förskolan, så är drt o dessa tider och det är väl bra trots allt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s