Full fart denna tisdag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra men jag är allt trött nu, haft mycket för mig idag. Tidigare idag till frukost gjorde jag en smoothie. Den blev jättegod hade i yoghurt 1 banan och lite blåbär.

Sedan vid 14 så gick jag till vårat lokala cafe´för att träffa Sandra en tjej jag har läst känna via bloggrupperna bl.a social media support and share group (swedish) Hon kallar sig för sandifighter på sin blogg. Vi satt och fikade och pratade, kände mig lugn och bekväm med henne kändes som vi klickade rätt bra. Känner att jag kan vara mig själv med henne. När jag kom hem sen runt 4 så hade jag boendestöd som vanligt blev dammsugning och tork av golv.

Nu är jag trött jag har även suttit och redigerat en video som jag spelat in, spelade nämligen in när jag gjorde smoothies. Skulle det vara roligt att se? Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, lite plugg senare men nu behöver jag vila. Igår var jag även produktiv med att svara på en hel del kommentarer. En hel veckas kommentarer så nu är jag ifatt.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Full fart denna tisdag

  1. Åh vad roligt att få träffa #sandifghter….Sandra verkar vara en underbar människa ars blogg och liv jag gärna följer. skönt att få gjort så mycket hemma också och den där smoothin verkade sannerligen vara god.

    Gilla

  2. Vad roligt att ni tog en fika tillsammans, har ni träffats innan eller var det första gången? 🙂 ❤️

    Gilla

  3. Men vad kul att du träffat en bloggvän i från gruppen 🙂 skönt att du känner att du kan vara dej själv det då är det en bra person man har träffat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s