Varför så kort?

Hej!
Hur mår ni?

Jag mår bra jag har ju tagit lite ledigt från bloggen både igår och i fredags. Har bara tagit det lugnt och varit ute i solen. Var dock väldigt trött igår hela dagen. Så idag tog jag mig en sovmorgon och det var så skönt. Känner mig mer utvilad idag. Tycker dock att helgerna går extremt fort. Det är lördag och sedan är helgen slut. Tycker veckorna går fort med.

Trots att jag var trött igår så fick jag lite jobb gjort på mina sociala medier. La ut en ny video på min kanal igår. La ut en ny vlogg. Då jag vet att många gillar vloggar.

Vet att många gillar vloggar och jag tycker det blir mer roligare att göra dem ju mer bekväm jag blir. Ni får gärna dela videon om ni gillar den. Bara roligt om fler hittar min kanal.
 1. Vloggar
 2. Testar videos
 3. Matlagning
 4. Böcker jag vill ha av Stephen King
 5. Böcker jag skulle vilja läsa

Vilka av dessa 5 skulle ni vilja se mer av på kanalen. Tänkte göra en liten omröstning och se vad ni helst vill se mer av. Så berätta gärna.

Idag så ska jag bara ta det lugnt nu. Tänkte ta och läsa lite mer av boken på bilden som ni ser. Kanske tillochmed sätter mig ute i solen och läser tycker det är så härligt att läsa i solen. Så ser min söndag ut njuta av solen och få lite läst nu när man orkar. Boken är en klassiker. Ska bara läsa halva boken då det är två böcker i en och den jag tänkt läsa heter pesten. Hur ser eran söndag ut?

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Varför så kort?

 1. De är skönt att ta en pause åså men jag älskar att blogga o skulle bli galen av att ta en bloggpause men ibland är det så jävla skönt 😀

  Gilla

 2. Så mysigt att sitta och läsa i solen! ☀️ Jag brukar (brukade snarare, innan barnen, haha) ligga i solstol och läsa med huvudet i skuggan och ben å mage i solen 😀 Låter som en skön söndag iallafall 👍

  Gilla

 3. min söndag har varit full av möten, via datorn förstås, men också ett med min mor som fick komma ut hit en stund….jag har svårt att delta i din omröstning för det är ju så att jag i princip aldrig tittar på vloggar. Vet att jag missar mycket men jag föredrar att läsa framför att lyssna. Men tycker ändå det är kul att du gör dem och att du blir mer och mer bekväm.

  Gilla

 4. Skönt vila lite från bloggen. Det behövs ibland. Härligt att vara ute. Angående din vlogg röstar jag på alla alternativen. Då har du ju massor att vlogga om och har material ett tag.

  Gilla

 5. Att ta lite ledig från sociala medier kan vara en riktig boost ibland både för blogg/insta/vlogg ich en själv. Jag har haft 1-2 veckor med ytterst få inlägg pga framförallt tidsbrist men har samlat på mig så mycket att skriva om, ett 10-15 tal idéer som jag på börjat inlägg på vilket känns riktigt kul. Önskar jag trivdes lika bra framför kameran, jag skulle vilka våga

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s