En ny vecka

Hej!
Hur mår ni?
Igår så var det söndag och jag skickade in både prov och uppdrag och denna gången gick det bättre än förra gången på provet. Däremot har jag inte fått uppdraget rättat än men det kändes bättre igår. Så min söndag bestod mest av att plugga. Sen senare på kvällen när jag blev klar var jag helt färdig så beställde mat. Gott var det och jag var hungrig så det satt fint med lite pizza efter all plugg. Senare på kvällen läste jag även ut min och frökenrödlöks bok för denna månad. Ett inlägg om den boken kommer senare i månaden.
Idag så är det måndag och jag har tagit det lugnt. Tidigare under dagen så har jag lyssnat på rättegångspodden och senare medan jag tog hand om disken och plockade lite här hemma så har jag lyssnat på ljudbok. Nu har jag ca 3h kvar på 6:te boken av Harry Potter. Ska försöka lyssna klart på boken ikväll.

Idag har jag även lagt upp en ny video på youtube det blev en vlogg igen. Frågade på instagram vad ni ville se och då vann en vlogg. Länkar videon här nere👇

Eftersom det är som det är så är jag glad att jag har mina hobbies. Eftersom jag har mitt hjärtfel och är pga det i riskgrupp så håller jag mig hemma. Tråkigt ibland ja. Men jag vill inte åka på det så då håller jag mig hellre till mig själv. Sedan så har jag ju inga problem med att va själv. Pratade nyss med farmor om det. Trevligt att prata en liten stund med henne. Vi ska nog ses på en promenad i veckan. Vara ute och ses kan man ju. Så det är bra att jag älskar att läsa böcker och håller på med youtube.
Hoppas er vecka har börjat bra med?

23 reaktioner på ”En ny vecka

 1. Korsar fingrarna och hoppas det gick bra på provet.
  Här var det en lugn måndag. Fixade tre adventskalender med 24 chokladhjärtsn till min dotter, mamma och svärmor. Det blir de nog glada för.
  Kram Kajsa

  Gillad av 1 person

 2. Skönt att det gick bättre denna gång, magkänslan brukar vara bra att utgå från ävennom det inte är rättat ännu så gick det garanterat toppen. Pizza eller något annat man gillar är värt att unna sig helt klart

  Gillad av 1 person

 3. Gud så gott med pizza hörrudu 🙂 Ja stanna hemma att ligga sjuk i covid är fan inte nå att leka med, är fortfarande sjuk – dag 31 för mig och blir sjukskriven i två veckor till

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s