Trött och trötter

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men är väldigt trött nu, har matkoma deluxe då vi precis har ätit här hemma. Ibatt sov jag inte så bra, vet inte vad det är med min sömn just nu natten till igår och natten till idag har inte varit bra. Somnade dock vid halv 3 inatt men ändå. Ska försöka att inte somna i soffan ikväll. Se om jag sover bättre då. Eller är det fullmåne snart?.
Iaf idag har vi varit in till Västerås. Vi är oftast hemma nu när det är som det är men nu idag var vi in på lager 157 och fick mig en regnjacka. Faktiskt första gången jag var där idag. Innan vi åkte hem så var vi även och handlade. Nu är jag trött varit det sedan vi kom hem. Blev pizza här ikväll då ingen orkade laga mat.

Både idag och igår åt jag vörtbröd med julskinka på och senap det är så gott och man får genast så mycket mer julkänsla. Önskar vörtbröd och julskinka fanns året om. Det är så gott😍 Nu resten av kvällen blir lugn vi ska nog bara umgås med varann och jag ska försöka hålla mig vaken en stund till. Verkligen jättekonstigt när pojkvännen sover brevid mig då sover jag annars betydligt bättre. Men inte inatt undrar varför. Iofs jag låg ju inte vaken hela natten som natten till söndagen.
Madeleines bloggutmaning.
20 dec: Digital verkar vara 2020s nya sätt att umgås. Hur ser du på teknikens under? Jag har egentligen inget negativt och säga. Tycker det är bra att man kan göra på andra sätt. Självklart är det roligast att ses men det är bra att det finns andra sätt
21 dec: Vilken julmusik är du riktigt trött på? Får man säga den som går på radion. Har tröttnat på de flesta låtarna och den enda julmusiken jag lyssnar på är Magnus Carlssons jullista på spotify.

Hoppas ni har en bra kväll här känner jag redan att ögonlocken slår ihop men ska försöka vara vaken en stund till, spela lite sims tror jag. 😴😴😴Rubriken beskriver verkligen hur jag känner

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Trött och trötter

 1. jahapp…nu ska jag genast gå in och spana på magnus Carlssons jullista på spotify. Hoppas du får sova bättre i natt…det är hopplöst när man har sömnproblem.
  Julskinka vörtbröd och senap är supergott.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har också sovit väldigt dåligt ett par nätter nu och det tar verkligen på en, framför allt när man jobbar heltid också och måste vara pigg på dagarna… ja julskinka på smörgås/knäcke med senap måste ju vara det godaste på hela julbordet 😍

  Gillad av 1 person

 3. Vörtbröd och skinka är ju så gott 🙂 Tror tyvärr man skulle tröttna på det om man åt det året om. Igår fixade vi julköttbullar, både med och utan lök för att passa alla här hemma.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s