God Jul!

Hej!
Hur mår ni?
Igår stod bloggen tom, hade en lugn och mysig julafton. Firade jul med farmor och farfar och min faster och hennes man. Kom dit till 3 och kollade på Kalle Anka. Efter det så fikade vi lite och satt och pratade. Efter en stund öppnade vi julklappar innan vi åt julmat. Och det blev ju det vanliga, sill, skinka, ägg. Efter det janssons, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad. Även fast jag inte hämtade om flera gånger så blev jag mätt. Fick tillochmed en matlåda hem men ja idag är jag inte så sugen på julmat. 😂Efter maten så så fikade vi och spelade uno. Riktigt mysig kväll. Sedan så blev jag upphämtad av min pojkvän B hos farmor. Så nu har min faster fått hälsa på min pojkvän. Känns så stort eller ja egentligen inte. Kul att visa upp honom för min faster som står mig närmast efter farmor och farfar. Nu stod vi ju inte ute länge men hon har ju iaf fått sett honom. Sen kanske man tycker att farmor skulle ha fått sett honom. Men det kommer, det får ta sin tid. Bättre att ta det lugnt. Men visst skulle jag vilja visa upp honom för henne men känner att jag hellre tar det lugnt och inte snabbar på eller ja. Ni förstår nog. Lärt mig att bra saker tar tid.

Hade iaf en mysig kväll och till pojkvännen så fick han en smörgåsgrill av mig som julklapp på kvällen när vi kom hem, då jag vet att han har pratat om en. Var dock väldigt trött och mätt så ja. Idag är jag som sagt inte så sugen på julmat. Idag blir det bara en lugn dag känner mig väldigt trött. Vi ska iaf inte äta julmat till middag här ikväll. 😂Vi vill båda ha vanlig mat, vi känner att det får räcka med julmat för i år. Behöver ju inte äta bara för att.
Det blir en lugn dag här ska försöka läsa ut min bok som jag håller på med Men nån dag ska jag nog baka men blir nog inte idag.
Hoppas eran julafton var bra och mysig precis som min.

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”God Jul!

  1. Vilken mysig julafton du fick, och roligt att din faster fick se pojkvännen. Förstår att du vill att alla ska få träffa honom, även om det känns bäst för er att ta det lugnt 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Blir inte mycket traditionell julmat här hos oss. Har ätit fetmaoperationen jobb vid ett tillfälle och till frukost ett par ggr här hemma…gott vid ett par tillfällen sen blir man ganska trött på det. Dessutom är ju det mesta färdigköpt nuförtiden…. jag gillar hemlagat

    Gillad av 1 person

  3. Vilken mysig julafton du haft! Det låter verkligen som en perfekt dag. Förstår att du inte är så sugen på julmat dagen efter. Det är inte jag heller. Tycker det låter klokt att spara lite på ”visandet” av din pojkvän.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s