Måndag och hämtat paket

Hej!
Hur är det?
Med mig är det bra, idag är det måndag och oftast har jag inte så mycket energi då men idag har jag verkligen haft flow. Har pluggat lite och efter det gick jag och hämtade ut paket. Pluggade ca 1h och läste på och det är bättre än ingenting känner jag.
Nu har jag nyss kommit hem med paketen. Ett var från apoteket och ett var från HM. Beställt lite nya leggings och ett par jeans därifrån.
Jag använde leggings ofta när man skulle vara fin så jag förknippade oftast leggings med klänning. Och jag använder inte klänning. Så i några år nu har jag inte använt leggings just av den anledningen. Men sen en tid tillbaka har jag börjat använda leggings mer och insett att man kan använda det utan att det betyder ”finkläder” Nu använder jag det i vardagen. Så beställde 2 pack och ett par andra leggings. Dom jag har nu har jag liksom vuxit ur.

Detta är dem som kom i 2 pack
Jeansen
De 2 par leggnings

Jag är så nöjd med mitt köp och känns skönt att ha lite nya leggings som är i större storlek. Som sagt nu ser jag inte leggings som något fint utan mer vardagligt. Sen kan man ju använda det som finkläder med men man behöver inte.
Så nu blir det en lugn eftermiddag och kväll tror jag. Ska försöka plugga lite mer under kvällen. Har ju ett skriftligt prov den första mars. Men var skönt att komma ut på en promenad även om det var lite kallt. Men det är väldigt dimmigt ute nu, varit det de senaste dagarna. Men skönt att snön smälter bort börjar tröttna på snön nu. Men veckan började bra, promenad och sedan få öppna paket😄
Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Måndag och hämtat paket

 1. Det är bara med mig.

  Kul med paket 📦😊.

  Ja. Leggings kan man ha både till klänning & till tunika. Jätteskönt med att ha på sig läggins. Men ibland kan det vara ett träningspass att få på dem 😅.
  Sen kan man ha dem under byxor. Därför att håla värmen bättre om man ska vara ute länge & det är kallt.

  Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s